Fashion

Meghan Markle - în rochia care a scos-o din anonimat! A primit numai laude din partea stiliștilor

andreea voicu
September 8, 2018 18:13 PM

Toate privirile sunt ațintite asupra ei de fiecare dată când își face apariție în public. Încă din momentul în care Prinţul Harry şi Meghan Markle şi-au oficializat relaţia, fosta actriţa a fost mereu în centrul atenţiei.

Pe aceeasi temaCele mai spectaculoase ținute ale celebrităților la GQ Awards 2018

Meghan Markle a mai bifat o apariție senzațională zilele trecute.

Fosta actriță americană și Prințul Harry au fost prezenți la gala muzicală caritabilă, la Central Hall Westminster, iar Ducesa de Sussex a fost cireașa de pe tort. De data aceasta, Meghan Markle a optat pentru o rochie albastră, iar alegerea vestimentară a fost una apreciată de stiliști.

Meghan Markle – în rochia care a scos-o din anonimat!

Ducesa de Sussex a avut o ținută impecabilă. Ea a purtat o rochie albastră Jason Wu și a încălțat pantofi Aquazurra, în aceeași nuanță, iar ca accesoriu și-a ales un clutch negru Dior.

Soția Prințului Harry știe cum să își pună în valoare atuurile fizice, iar ultima sa apariție a fost cea mai bună de când a devenit oficial membră a familiei regale britanice.

În ultimele luni, Meghan Markle a participat alături de Prințul Harry la mai multe evenimente publice, însă ținutele ei au fost aspru criticate. Multe dintre ele nu erau adecvate pentru o Ducesă și încălcau regulile vestimentare impuse de Casa Regala Britanică. Însă acum, Meghan Markle a reușit să ia fața tuturor cu această superbă rochie albastră. Felicitări! 🙂