News

Meghan Markle s-ar fi declarat dezamăgită de Prințul Harry. Ce reproșuri i-a făcut în urma unui eveniment

maria.apostol
January 23, 2022 11:09 AM

Meghan Markle și Prințul Harry formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul internațional și au stârnit o mulțime de controverse odată cu nunta lor și cu deciziile pe care Prințul le-a luat pentru a proteja-o pe soția sa, pentru că nu păți ce a pățit mama lui, Prințesa Diana.

Deși au o relație puternică, la fel ca orice cuplu, au și momente tensionate. Astfel, Meghan Markle a fost dezamăgită de soțul ei din cauza lipsei sale de autoritate. Și asta pentru că Prințul William ar fi refuzat să i se supună.

Revista „Woman’s Day” își bazează dezvăluirea pe mărturisirile istoricului regal Robert Lacey. Nimeni altul decât autorul cărții „Război regal-Minciuni și trădări”. În carte, el prezintă tensiunile dintre cei doi Prinți, relatează dcnews.ro.

Prințul Harry este ambițios, dar nu ar suporta să fie pus pe planul doi. Și, mai ales, folosit ca o piesă de schimb.

Momentul care a dezamăgit-o pe Meghan Markle

Cu toate acestea, în aprilie 2006, pe când Harry avea 21 de ani, el s-a dovedit fără autoritate în fața fratelui lui mai mare, într-un episod din trecut. S-a întâmplat la defilarea de sfârșit de an a promoției de la școala militară Sandhurst. Harry avea grad de sublocotenent în regimentul de cavalerie Blues and Royals și își făcea atunci intrarea în școala militară.

Regina Elisabeta a II-a a participat la defilare pentru prima oară în 15 ani. Iar atunci, Prințul William a refuzat să stea drepți în fața fratelui mai mic, care avea rang superior, lucru l-a iritat pe Harry.

Acesta a fost momentul pentru care Meghan Markle a fost dezamăgită când a aflat că nu s-a impus în fața fratelui său.