Beauty

Meghan Markle, schimbare de look! Cum arată acum Ducesa

iulia.statie
July 15, 2020 15:18 PM

Meghan Markle a fost una dintre cei ce au vorbit anul acesta la summit-ul virtual Girl Up Leadership, iar pe lângă faptul că a ținut un discurs puternic, aceasta a apărut cu părul lung, îndreptat, o coafură extrem de chic ce o complimentează.

Pe aceeasi temaAbsolut adorabil: cât de mult a crescut copilul lui Meghan Markle şi Prinţul Harry! Cu cine seamănă Archie

Cum arată acum Meghan Markle

În timp ce toată lumea s-a concetrat în mare parte pe discursul ei, în care a îndemnat tinerele să alunge condamnările prin acțiuni, fanii nu au putut să observe și faptul că părul ei era de data aceasta drept și mult mai lung față de ultimele dăți.

Nu este încă foarte clar dacă aceasta este o alegere pe care și-a dorit-o Ducesa sau a obținut acest efect printr-un anumit produs. Poate este la fel ca multe alte femei ce nu au văzut un hairstylist de câteva luni, ținând cont că saloanele din L.A., unde se află acum Markle, s-au redeschis recent pentru a își închide din nou ușile din cauza cazurilor de coronavirus.

Totuși, aceasta arată fabulos, chiar dacă este o schimbare majoră de la buclele lejere pe care aceasta le prefera, chiar departe de alegerile privind un coc elegant sau o coadă de cal, dar Meghan a reușit să arăte extrem de relaxată și chic prin noua coafură.

Ce discurs a ținut Ducesa

Cât despre discursul ei, Meghan le-a vorbit femeilor despre a încuraja fetele tinere pentru a crede în valorile lor: „Omenirea are nevoie disperată de voi. Trebuie să împingem cu forță într-o direcție mai empatică. Să fim responsabile de dezbaterile despre dreptatea rasială, diversitate, schimbări climatice, sănătate mintală, angajament civic și multe altele. Aceasta este munca pe care deja o faceți.”

„Știu că ați făcut deja mult prea multe și ați schimbat multe vieți în bine. Aceste momente pe care le trăim acum ne împing la a face mult mai mult. Este un moment în care lumea are o nevoie disperată de vocile voastre, acțiunile voastre.”, a spus ea.