News

Meghan Markle se înțelege bine cu un singur membru din Familia Regală. Care este motivul

iulia.statie
March 4, 2021 13:01 PM

Meghan Markle a rămas în relații bune doar cu Prințesa Eugenie. Cele două sunt apropiate chiar dacă fosta actriță și soțul ei, Prințul Harry, au decis să renunțe la îndatoririle regale și se înțeleg mai bine ca niciodată acum că Ducesa așteaptă al doilea copil.

Pe aceeasi temaFamilia Regală așteaptă un alt bebeluș! Regina Elisabeta, din nou străbunică

Meghan Markle se înțelege bine cu un singur membru al Familiei Regale

Meghan Markle, ce se bucură de primul ei fiu, Archie, anunța că este însărcinată pentru a doua oară aproximativ în același timp în care Prințesa Eugenie devenea mămică pentru prima oară. „Eugenie este singurul membru din Familia Regală de care Meghan este încă apropiată.”, a spus o sursă pentru publicația Us Weekly.

Aceeași sursă a adăugat că acestea fac un duo neobișnuit, dar au ținut legătura și s-au apropiat și mai mult în ultimul timp. Pe lângă anunțurile emoționante făcute în legătură cu sarcinile, cele două s-au căsătorit la doar cinci luni diferență la Castelul Windsor.

Ce relație are Prințul Harry cu verișoara lui, Prințesa Eugenie

Totuși, prietenia lor nu este surprinzătoare pentru specialiștii regali. Autorii cărții ‚Finding Freedomț, Omid Scobie și Carolyn Durand, dezvăluiau în trecut că Prințul Harry și verișoara lui mereu au avut o relație specială.

„Eugenie a fost mai mult decât verișoara lui. Erau cei mai buni prieteni. Dintre toți nepoții Reginei, ei aveau cea mai naturală conexiune. Era loială, onestă și amuzantă, la fel ca și Harry. Petreceau mult timp împreună la Londra.”, au spus aceștia.

Prințesa Eugenie și Prințul Harry sunt atât de apropiați, încât, în trecut, aceștia mergeau în cluburi și aveau o locație favorită, unde soțul Prințesei, Jack Brooksbank, lucra pe atunci ca și manager.

„Cei doi s-au furișat timp de multe nopți împreună în Londra, intrând prin spate la cluburi ca Mahiki, unde Jack a fost manager. Ca și Harry, Eugenie a avut probleme atunci când a venit vorba de identitatea ei. A nu fi un senior regal a însemnat că a putut să își găsească propriul drum, ceea ce a făcut.”, au continuat aceștia.

Cât despre relația cu fosta actriță, se pare că Prințesa a fost primul membru din Familia Regală ce a aflat veștile: „Nu este surprinzător că Eugenie a fost prima din familie ce a aflat despre relația cu Meghan.”

„Harry a avut mereu încredere în ea în ceea ce privește femeile din viața sa. Prietenii spun că dădea sfaturi bune și era mult mai matură pentru vârsta ei.”, au explicat autorii despre relația celor doi.