News

Meghan Markle se mută cu mama ei! Unde va locui Doria Ragland

irina.letitia
November 25, 2018 11:09 AM

Meghan Markle și Prințul Harry vor părăsi în curând Palatul Kensington, pentru a se muta în propria locuință, de pe domeniul Windsor. Frogmore Cottage va fi noua casă a cuplului regal, care se presupune că se va muta acolo luna viitoare, la timp pentru a se pregăti de venirea pe lume a primului lor copil.

Meghan se află în al doilea trimestru de sarcină, urmând să aducă pe lume un bebeluș, în primăvara anului viitor. Cum actuală locuință a cuplului, pe care o împart cu William și Kate Middleton, este neîncăpătoare pentru noua familie, cei doi au decis să se mute din Londra, într-o zonă mai retrasă și mai liniștită.

Cum mama lui Meghan este foarte apropiată de cei doi, se pare că și ea se va muta la Frogmore Cottage. Doria Ragland, în vârstă de 62 de ani, s-a mutat deja în Anglia pentru a fi mai aproape de fiica sa, ea locuind până acum la Los Angeles.

Ea și-a petrecut și mare parte din vară alături de cuplul regal și cu noua mutare, le va fi foarte aproape, urmând cel mai probabil să aibă propria aripă din viitoare locuintă a lui Meghan și a Prințului Harry.

Citește și: ” Meghan Markle și Prințul Harry pleacă de la Kensington! Se mută departe de Prințul William și Kate Middleton