News

Meghan Markle și bijuteria buclucașă! Familia Regală nu era de acord cu un anumit colier

iulia.statie
July 30, 2020 18:01 PM

Garderoba lui Meghan Markle s-a schimbat dramatic de când aceasta a devenit soția Prințului Harry.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Marea Britanie! Aceștia au fost alungați

Ce s-a întâmplat între Meghan Markle și Familia Regală

După cum s-a dezvăluit în noua carte numită “Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family”, fosta actriță a primit multe plângeri cu privire la un colier pe care îl purta, ce avea pandantive cu inițiala ei și a alesului său, Prințul Harry.

„Ea a fost sfătuită că dacă va purta un asemenea lânțișor doar va încuraja fotografii să facă asemenea poze și lumea să scrie articole.”, au povestit autorii cărții, Omid Scobie și Carolyn Durand.

Meghan, ce abia începuse o relație cu Harry, s-a simțit „frustrată” după ce a primit un telefon din partea Palatului Kensington. „Deși știa că la mijloc erau intenții bune, experiența de a avea pe cineva din biroul iubitului ei ce îi spunea ce bijuterii să poarte și când să nu zâmbească la un fotograf era deja prea mult.”

Mai mult, aceasta simțea că nu putea să câștige nicio luptă cu cei de la Palat. „Ei dau vina pe mine pentru pozele acelea, pare că îi încurajez, că știu că acele camere nu o să transmită mesajul real. Nu știu ce să zic. Doar ieri oamenii din mediul online spuneau că arăt oribil în fotografii, pentru că încercam să ignor fotograful.”, a zis Meghan, potrivit cărții.

Accesoriile Ducesei, motiv de ceartă la Palat?

Nu este prima oară când bijuteriile alese de aceasta cauzează probleme. Anul trecut, Palatul Buckingham i-a ordonat bijutierei Jennifer Meyer să nu mai folosească poze cu Markle pentru a își prezenta creațiile.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în luna mai 2018, iar următorul an a venit pe lume primul lor copil, băiețelul Archie. În ianuarie, cei doi au anunțat că vor renunța la titlurile lor de seniori regali și la îndatoririle regale. Un oficial al cuplului a declarat că ei nu au fost implicați în redactarea cărții.