Vedete

Meghan Markle și Kate Middleton nu se suportă! Limbajul corpului le-a dat de gol pe cele două prințese

Camelia
September 13, 2022 11:12 AM

Meghan Markle și Kate Middleton nu se suportă! Limbajul corpului le-a dat de gol pe cele două prințese, atunci când au iețit reunite, împreună cu soții lor ,William și prințul Harry.

Prințul William și soția lui, Kate Middleton, i-au invitat pe controversații lor cumnați, Prințul Harry și soția lui, Meghan Markle, să îi însoțească atunci când au ieșit la porțile Castelului Windsor din Anglia pentru a admira omagiile florale lăsate de admiratorii Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii și pentru a vorbi cu oamenii care s-au strâns în fața castelului.

Timp de 45 de minute, aceștia au lăsat neînțelegerile deoparte de dragul Reginei Elisabeta, bunica lor. Cei patru au onorat amintirea bunicii lor mergând în fața camerelor de televiziune și fotografiat. Acest lucru le-a dat oamenilor impresia că cele două cupluri ar putea fi iar apropiate, în ciuda neînțelegerilor dintre ei.

Nu se știe dacă există măcar puțină afecțiune sau simpatie între ei, mai ales între cele două prințese, Meghan Markle și Kate Middleton, care nu au afișat nici măcar cea mai mică urmă de interacțiune în timp ce au ieșit oficial în fața tuturor, în ziua de sâmbătă.

Meghan Markle și Kate Middleton nu se suportă!

La reuniune, Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a destul de nesigură pe ea și oarecum stângace în tot ceea ce a însemnat protocolul. De altfel, soția Prințului Harry părea că nu are exercițiu în interacțiunea cu britanicii.

Dincolo de discuțiile legate de ce i-a determinat pe Prințul Harry, Prințul William și soțiile lor să facă acest armistițiu, una dintre variante fiind că Regele Charles al III-lea al Marii Britanii i-ar fi ordonat Prințului William această ieșire împreună cu Prințul Harry, tensiunea dintre aceștia a fost aproape palpabilă.

Cele două prințese nu s-au privit în ochi, iar Prințul de Wales a fost singurul care a adresat cuvinte către fratele său și soția acestuia. Astfel, specialiștii în limbajul corpului au observat că Meghan Markle a fost mai mereu agitată, aranjându-și părul și ținuta, simțindu-se vizibil inconfortabil în comparație cu ceilalți trei, mai ales cu Kate Middleton, care a mers drept înainte, cu un sentiment de încredere.

Cu toate acestea, momentul a fost unul foarte important, fiind prima dată după doi ani de când cei patru au participat împreună la un eveniment regal.