News

Meghan Markle şi Prinţul Harry au aniversat un an de la nuntă

andreea voicu
May 19, 2019 12:57 PM

Prinţul Harry al Marii Britanii şi fosta actriţă americană, Meghan Markle, au devenit soţ şi soţie pe 19 mai 2018. Cei doi s-au căsătorit religios, ceremonia având loc la capela St. George de pe domeniul Castelului Windsor.

Meghan Markle şi Prinţul Harry au aniversat un an de la nuntă

Ceremonia grandioasă a durat în jur de două ore şi a fost oficiată de doi arhiepiscopi. Nunta Prinţului Harry cu Meghan Markle a respectat tradiţiile monarhiei britanice şi a fost presărată şi cu câteva momente memorabile de nepreţuit. Un astfel de moment a fost cel când, după ce mireasa a ajuns la altar, fiind condusă de socrul său, prinţul Charles, viitorul soţ, Prinţul Harry, i-a spus: „Arăţi uimitor”.

La un an de la căsătorie, Meghan Markle şi Prinţul Harry au publicat pe Instagram un video emoţionant de la nunta lor. Tot la un de când a devenit Ducesa de Sussex, Meghan Markle a născut un băieţel, care a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Iată cum sună mesajul lui Meghan Markle şi Prinţul Harry, în ziua în care au aniversat un an de căsnicie.

Aniversarea fericită de un an pentru înălțimile lor regale, Ducele și Ducesa din Sussex! Astăzi marchează aniversarea de un an de la nunta Ducelui și ducesa de Sussex. Înalţările lor Regale au făcut schimb de juraminte la Capela Sf. Gheorghe în incinta Castelului Windsor pe data de 19 mai 2018.

Cântecul selectat „Această mică lumină a mea” a fost ales de către cuplu pentru recesiunea lor. Sperăm să vă bucurați de acest moment și să vedeți câteva scene din această zi specială. Un mesaj de la The Duke & Duchess: Vă mulțumim pentru toată iubirea și sprijinul atât de mulți dintre voi din întreaga lume. Fiecare dintre voi a făcut această zi chiar mai semnificativă’, a fost mesajul de pe contul oficial de Instagram al Ducilor de Sussex. 

 

View this post on Instagram

 

Happy one year anniversary to Their Royal Highnesses, The Duke and Duchess of Sussex! Today marks the one year anniversary of the wedding of The Duke and Duchess of Sussex. Their Royal Highnesses exchanged vows at St George’s Chapel within the grounds of Windsor Castle on May 19th, 2018. The selected song “This Little Light of Mine” was chosen by the couple for their recessional. We hope you enjoy reliving this moment, and seeing some behind the scenes photos from this special day. A message from The Duke & Duchess: Thank you for all of the love and support from so many of you around the world. Each of you made this day even more meaningful. Photo credit: Chris Allerton (B&W); PA (color) ©️SussexRoyal (B&W images and video)

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on