News

Meghan Markle și Prințul Harry au contactat poliția după ce au văzut drone zburând în jurul casei lor

iulia.statie
May 29, 2020 13:52 PM

Ducesa Meghan Markle și Prințul Harry au contactat departamentul de poliție din Los Angeles cu privire la câteva incidente ce implică drone zburând în jurul casei lor.

Pe aceeasi temaAdele nu suferă după divorțul de Simon Konecki! Are deja un nou iubit

Meghan Markle și Prințul Harry trec prin clipe terifiante

Publicația The Daily Beast a dezvăluit că Ducii de Sussex au contactat numărul de urgențe minore al LAPD de câteva ocazii după ce au văzut dronele zburând deasupra proprietății lor. „The Daily Beast a fost informată că aceștia au avut câteva incidente cu dronele în dățile de 9, 19, 20, 21 și 25 mai, iar toate au fost raportate poliției.”, a notat publicației.

O altă sursă a dezvăluit pentru publicație că Harry și Meghan cred că dronele sunt de fapt camere ascunse, însă, aceștia sunt extrem de grijulii. „Ei văd drone ce vin spre ei și cred că sunt manevrate de fotografi, însă, ei nu pot să susțină acest lucru. Meghan a primit și amenințări rasiste atunci când s-a căsătorit, deci ei trec printr-o teroare foarte reală.”, a explicat sursa.

Problema este extrem de gravă pentru Duci, mai ales că aceștia îl cresc cu mare grijă pe micuțul lor în vârstă de un an, Archie Mountbatten-Windsor. „Dacă cineva ar fi în pielea lor, cum s-ar simți? Cum ar fi să ai drone bâzâind deasupra ta atunci când încerci să te joci cu propriul copil?”, a zis sursa.

Ducii au împlinit de curând doi ani de la căsnicie și au aniversat în stilul propriu, unul discret, alături de micuțul lor. Aceștia au ales să rămână în casa lor din L.A. și să petreacă timp de calitate, fără a fi deranjați și fără a munci.

Mai mult, aceștia s-au implicat activ pentru a-i ajuta pe cei ce au fost afectați de pandemie. Ei au vizitat 20 de persoane ce suferă de boli grave și au livrat mâncare, fiind voluntari pentru asociația ‚Project Angel Food’. Fotografiile cu ei purtând măști și ținându-se de mână au făcut înconjurul lumii.