News

Meghan Markle și Prințul Harry au o problemă ce ține de intimitate

iulia.statie
June 2, 2020 13:34 PM

Atunci când Megham Markle și Prințul Harry au decis să renunțe la viața în sânul Familei Regale, unul dintre motivele invocate a fost spațiul de care aveau nevoie.

Pe aceeasi tema10 cele mai bine plătite actrițe în anul 2019

Meghan Markle și Prințul Harry, urmăriți de paparazzi

„Plănuim să ne împărțim timpul între America de Nord și Regatul Unit. Această balanță geografică ne va permite să ne creștem fiul cu apreciere față de tradiția regală în care s-a născut, în timp ce vom oferi familiei noastre spațiu pentru a ne axa pe viitorul capitol.”, spuneau Ducii de Sussex acum câteva luni.

Spațiul pare, în acest context, sinonim cu intimitatea, ținând cont că Ducii au dat în judecată tabloide britanice după ce aceștia au fost atacați cu știri negative în nenumărate rânduri. Totuși, ei nu pot să stea departe de camere, acum fiind, mai mult ca niciodată, în atenția lor.

Publicația The Daily Beast a dezvăluit că aceștia sunt urmăriți de drone ce zboară în jurul proprietății lor, iar Ducii deja au contactat poliția. „Ei nu știu cine le controlează. Cred că sunt fotografi, dar nu pot să știe sigur. Este ciudat că oamenii pot să le facă poze. Ei se simt invadați, iar cel mai înfricoșător este când sunt afară cu Archie.”, a explicat o sursă.

Deși pandemia ne-a luat pe toți prin surprindere, cei doi au parte de câteva activități extrem de normale. Aceștia au fost surprinși plimbându-și câinii dar și livrând mâncare pentru oamenii ce suferă de boli grave.

Evident, când ei s-au mutat în Los Angeles, ei nu au crezut că vor avea o viață lipsită de camere. California este, totuși, capitala paparazzilor, dar ei nu sunt surprinși cumpărând o cafea, ci, mai degrabă, fugăriți de drone.

Poate nici nu contează unde se află. Atunci când ei au plecat pentru a locui pe insula Vancouver, au fost urmăriți și acolo. În UK există un acord între media și membri Familiei Regale pentru a evita ca paparazzi să îi urmărească sau să le facă fotografii atunci când sunt cu micuții lor, însă această protecție nu există în alt loc. Expertul PR, Rebecca May, a dezvăluit pentru BBC că Ducii de Sussex trebuie să înceapă să navigheze prin lume fără a se folosi de protecția pe care au avut-o până acum.