News

Meghan Markle și Prințul Harry au plătit toate costurile pentru Frogmore Cottage

iulia.statie
September 9, 2020 14:51 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au plătit toate costurile pentru Frogmore Cottage și sunt gata să demonstreze că nu mai au nimic de datorat publicului.

Pe aceeasi temaConflictul dintre Prințul William și Prințul Harry, intensificat?

Meghan Markle și Prințul Harry, pregătiți pentru o viață independentă

Banii pentru renovarea locuinței au venit din Sovereign Grant, un fond public ce este făcut pentru salariile Familiei Regale și întreținerea reședințelor. Cu toate acestea, când cuplul a decis să renunțe la titlurile regale în ianuarie, ei au promis să returneze banii, undeva între 2,4 milioane de lire sterline. Acum, la o săptămână după ce s-a aflat că ei au semnat un acord cu Neflix, au plătit toți banii datorați.

„A fost adusă o contribuție la Sovereign Grant de către Ducele de Sussex. Această contribuție a acoperit pe deplin costurile necesare renovării Frogmore Cottage, o proprietate a Majestății Sale, Regina și va rămâne reședința din Regatul Unit a Ducelui și familiei sale.”, a spus un purtător de cuvânt al celor doi.

„Ei sunt ușurați și mulțumiți pentru că au făcut acest pas.”, a spus o sursă apropiată de cei doi. Timp de luni de zile, Ducii au fost criticați pentru această locuință, Frogmore fiind folosită și pentru a contesta cerințele de a duce o viață privată.

Ce planuri de viitor au Ducii de Sussex

Spre exemplu, aceștia au vrut ca botezul fiului lor să fie un eveniment discret, dar ținând cont că foloseau bani publici, lumea se aștepta la câteva dezvăluiri. „Ceea ce Harry nu a reușit să înțeleagă atunci și probabil că încă nu o face acum, nu este faptul că au existat resentimente cu privire la renovarea Frogmore, ci publicul s-a simțit înșelat atunci când el a decis să păstreze detalii secrete despre nașterea și botezul lui Archie.”, a explicat Richard Kay, ce lucrează pentru Daily Mail.

Acum, aceștia pot să își trăiască viața așa cum vor, mai ales pentru că nu mai primesc bani din partea Prințului Charles și și-au cumpărat propria casă în Montecito. Aceasta va fi reședința lor, chiar dacă dețin și Frogmore Cottage.

Oricum, ei vor fi foarte ocupați pentru că au semnat un acord cu Netflix. Cât despre viața lor privată, este destul de greu să spunem ce se va întâmpla, căci ei au fost urmăriți non-stop de toată lumea. Fiind cel mai tânăr copil al Prințesei Diana, Harry continuă să atragă atenția chiar și la decenii de la moartea mamei sale.