News

Meghan Markle și Prințul Harry au recreat locul în care s-au îndrăgostit

iulia.statie
May 24, 2020 14:25 PM

Meghan Markle și Prințul Harry au împlinit doi ani de la nuntă, așa că aceștia au hotărât să își sărbătorească aniversarea prin telefoane și apeluri video cu familia și prietenii, pahare de margarita și mâncare mexicană.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Meghan Markle și Prințul Harry s-au îndrăgostit în Botswana

Cei doi încă sunt în izolare în casa lor din Los Angeles, alături de micuțul lor, Archie, însă acest lucru nu înseamnă că ziua lor nu a fost specială.

Se pare că aceștia mereu sărbătoresc ocaziile speciale prin a-și dărui cadouri extrem de romantice. O sursă a dezvăluit publicației People că pentru ziua lui Harry din septembrie, când a împlinit 35 de ani, Meghan a recreat locul în care s-au îndrăgostit.

„Anul trecut, pentru ziua lui Harry, Meghan a recreat camping-ul din Botswana în grădina casei. Locul înseamnă foarte mult pentru ei, mai ales pentru Harry, iar Markle a vrut să îi aducă înapoi locul special pentru ziua lui, așa că a pus un cort, saci de dormit, a gătit cina și a recreat Botswana așa, locul în care ei s-au îndrăgostit.”, a explicat sursa.

În 2017, în timpul primului interviu făcut împreună, după ce au anunțat că s-au logodit, aceștia au discutat despre călătoria lor magică din Botswana.

„Doar după două întâlniri am mers în vacanță împreună în Botswana…a fost incredibil să încep să o cunosc așa de repede cum am făcut-o. Noi am stat în cort împreună, sub stele. Ea a venit și a stat alături de mine pentru cinci zile acolo, a fost absolut fantastic.”, a explicat el.

Mai mult, acum, cei doi și-au petrecut aniversarea gândindu-se la ziua nunții, petrecută la Windsor. „Ei au petrecut timp de calitate unul cu ceălalt ca și o familie. Nu au muncit și s-au asigurat că nu vor primi telefoane și nu vor avea conferințe în agendă.”, a explicat o sursă pentru Harper’s Bazaar, ce s-a asigurat că menționează și de paharele de margarita.

Vremea a fost extrem de bună în L.A., deci cu siguranță Ducii de Sussex s-au bucurat de acest aspect.