News

Meghan Markle și Prințul Harry au refuzat invitația la premiile Oscar 2020

iulia.statie
February 11, 2020 13:54 PM

Ducele și Ducesa de Sussex au refuzat invitația de a prezenta un prezenta un premiu la ceremonia premiilor Oscar.

Pe aceeasi temaAdevăratul motiv pentru care Meghan Markle a vrut să se mute în Canada

Cei doi au fost rugați să fie prezentatori pentru premiul de ‚Cel mai bun film’, însă au refuzat.

“Au fost onorați privind această cerere, însă au respins invitația.”, le-a dezvăluit o sursă celor de la Hello!magazine.

Meghan Markle și Prințul Harry au refuzat invitația la premiile Oscar 2020

Pelicula ‚Parasite’ a câștigat râvnitul titlu, fiind pentru prima oară când un film într-o altă limbă câștigă acest trofeu. Ceremonia nu a avut prezentator, însă mai multe staruri au urcat pe scenă pentru a prezenta câștigătorii trofeelor.

Organizatorii au sperat ca Ducii să participe la eveniment, iar dacă acceptau invitația, aceasta era prima lor apariție la un eveniment așa de mare încă de când au renunțat la titlurile regale.

Totuși, aceștia au participat la ‚Alternative Investment Summit’, în Miami, unde Harry a dezvăluit că face terapie de șapte ani pentru a putea să se obișnuiască cu pierderea mamei sale.

Între timp, Regina i-a chemat pentru a fi alături la evenimentul anual Commonwealth Service luna viitoare alături de ceilalți membri. Aceștia vor urma un anumit program ce va marca finalul activităților lor regale. Cei doi vor veni alături de micuțul Archie pentru a participa la evenimente.