News

Meghan Markle şi Prinţul Harry au reguli stricte pentru vecinii lor! Ce le-au cerut Ducii

andreea voicu
July 30, 2019 12:53 PM

Nici bine nu s-au mutat, că Meghan Markle şi Prinţul Harry au reguli stricte pentru vecinii lor. Ducii de Sussex au întocmit o listă cu lucrurile pe care vecinii lor nu au voie să le facă.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Meghan Markle şi Prinţul Harry au reguli stricte pentru vecinii lor!

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au mutat la începutul anului la conacul Frogmore de pe domeniul Windsor, iar Ducesa a născut pe 6 mai un băieţel. Vecinii Ducilor de Sussex nu prea sunt încântaţi de acest lucru.

Conform presei străine, vecinii nu au voie să se apropiere de cutia poştală a celor doi şi nici să atingă unul dintre câinii lui Meghan şi Harry.

Oamenii din zonă se plâng şi susţin că nici Regina Elisabeta nu are atâtea pretenţii precum cei doi.

„Toţi cei din zonă lucrează pentru Regină şi ştiu cum să se poarte respectuos. Nu ni s-a spus niciodată cum să ne purtăm cu ea, iar ea se bucură mereu când ne vede”, a declarat un localnic.

În schimb, Palatul Buckingham neagă că li s-au impus restricţii localnicilor care locuiesc în Windsor.

„A existat o discuţie cu localnicii pentru ca ei să ştie cum să îi ajute pe cei doi noi rezidenţi cu orice eventuală problemă şi pentru a-i ajuta să se se acomodeze cu noua casă. Nu există nicio listă cu reguli, iar discuţia a fost una relaxată” ,a declarat purtătorul de cuvânt al casei regale britanice.

Sursa: pagesix.com