News

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la rețelele de socializare

iulia.statie
January 11, 2021 15:27 PM

Ducele și Ducesa de Sussex au decis să renunțe la rețelele de socializare în timp ce se concentrează pe noile proiecte demarate în Statele Unite ale Americii. Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry, ce aveau peste 10 milioane de urmăritori pe contul lor de Instagram, au fost dezamăgiți de ura întâlnită în mediul online.

Pe aceeasi temaKate Middleton are probleme mari cu greutatea! Fanii sunt foarte speriați

Meghan Markle și Prințul Harry au renunțat la social media

Publicația Sunday Times scrie că aceștia, ce au renunțat la titlurile și îndatoririle lor regale anul trecut, nu ar intenționa să folosească rețelele de socializare pentru organizația lor caritabilă, Archewell. Ducii nu plănuiesc să se întoarcă pe social media în viitorul apropiat.

Această decizie luată de cei doi vine după zile în șir de critici asupra platformelor social media, ce i-au oferit conturi lui Donald Trump, ce a fost suspendat de pe Instagram, Facebook și Twitter săptămâna trecută în timpul protestelor de la Capitol Hill. Meghan și Harry au avut în trecut un cont de Instagram, dar aceștia nu au mai postat nimic încă din martie.

Meghan Markle, despre abuzul îndurat în mediul online

În trecut, Ducesa de Sussex vorbea despre abuzul pe care l-a experimentat în mediul online încă de când s-a căsătorit cu Prințul Harry. „Da, este o metodă minunată de a te conecta, dar ajunge să fie un loc unde există și multă deconectare. Eu pot vorbi din propria experiență, în 2019 am fost cea mai trolată persoană din întreaga lume, bărbat sau femeie.”, spunea Markle pe atunci.

„După 8 luni, nici măcar nu eram vizibilă, eram în concediu de maternitate sau cu un copil. Dar ceea ce a fost fabricat și produs, este aproape de necrezut. Nu îmi pasă dacă ai 15 ani sau 25 de ani, dacă oamenii spun lucruri despre tine care nu sunt adevărate, ceea ce se întâmplă cu sănătatea ta mentală și emoțională este foarte dăunător.”, adăuga fosta actriță.

Noua lor organizație, Archewell, nu are încă un cont oficial pe social media. Cei doi au semnat recent mai multe contracte în valoare de milioane de lire sterline cu Spotify și Netflix pentru a produce o serie de documentare și podcast-uri.