News

Meghan Markle și Prințul Harry, colaborare cu Netflix?

iulia.statie
January 21, 2020 12:46 PM

Totul se va schimba privind stilul de viață al lui Meghan Markle și al Prințului Harry.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

În weekend, Regina Elisabeta a anunțat că Familia Regală a ajuns la o decizie privind renunțarea celor doi la titlurile regale. Aceștia nu o vor mai reprezenta în mod oficial pe Regină, însă nu duc lipsă de oferte de muncă, toată lumea dorindu-și să colaboreze cu ei.

Meghan Markle și Prințul Harry, colaborare cu Netflix?

Imediat după au apărut zvonurile conform cărora Harry a ajutat-o pe Meghan să semneze un contract cu Disney, atunci când cei doi l-au întâlnit pe CEO Bob Iger la premiera filmului ‚The Lion King’ în iulie 2019, este timpul ca Netflix să spere la o viitoare colaborare. Potrivit The Independent, Ted Sarandos, a dezvăluit la un eveniment ținut în Los Angeles că și-ar dori să le facă o ofertă: „Cine nu ar fi interesat? Evident că da.”

Comentariul lui Sarandos a venit imediat după ce conversația lui Harry și Iger a fost dezvăluită, iar în discuția aceea Prințul îi lăuda talentele soției sale, potrivit Harper’s Bazaar.

Deocamdată este încă neclară următoarea mișcare a Ducilor, ținând cont că acum nu vor mai avea titluri regale, dar orice ar alege, suntem sigure că lumea o să fie interesată.