News

Meghan Markle și Prințul Harry, izolați la domiciliu!

iulia.statie
March 19, 2020 10:56 AM

Mai multe celebrități au ales să rămână la domiciliu, pentru a nu se expune riscurilor coronavirusului. Iată că și Familia Regală nu stă pe gânduri, iar Meghan și Harry s-au izolat, scrie publicația Mirror.

Pe aceeasi temaCanadienii nu îi vor pe Meghan Markle și Prințul Harry! Care este motivul

Meghan Markle și Prințul Harry, izolați la domiciliu!

Ducesa a impus o igienă strictă angajaților, aceștia purtând mânuși tot timpul, ținând cont că merg la cumpărături. Cei doi nu părăsesc resedința și au redus numărul persoanelor cu care intră în contact.

Totuși, Prințul își face mari griji pentru bunica sa, Regina Elisabeta, ținând cont de vârsta sa înaintată, dezvăluie presa Britanică. Între timp, Meghan, care nu poate sta locului o clipă, așa că a simțit nevoia să lucreze la un proiect online pentru a-i ajuta pe cei mai vulnerabili, cum ar fi mămicile ce suferă de depresia postnatală. „Oamenii ar trebui să fie asigurați că nu sunt singuri.”, a declarat Ducesa, după cum a dezvăluit publicația menționată mai sus.

Cei doi au ales să locuiască în North Saanich, Vancouver. Deși vecinii lor nu sunt impresionați de descendența lor, se pare că aceștia sunt mai mult supărați din cauza presei ce îi urmărește nonstop pe Duci, relatează CTV.

Meghan și Harry au devenit independenți financiar, așa că toată lumea se așteaptă să vadă care este următoarea lor mișcare privind afacerile.