News

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai vor în Canada! Unde plănuiesc să își petreacă timpul aceștia

iulia.statie
February 9, 2020 14:00 PM

Se pare că Meghan Markle și Prințul Harry își doresc să exploreze și alt loc, anume Los Angeles. Aceștia caută să își cumpere o nouă locuință acolo, dorindu-și să petreacă mai mult timp în California, după cum spun câteva surse apropiate.

Pe aceeasi temaCe rentă lunară primea Meghan Markle pentru titlul de Ducesă de Sussex înainte să plece din Casa Regală

După decizia ce a șocat o lume întreagă, de a renunța la titlurile regale și a deveni independenți financiar, aceștia s-au mutat în Canada, într-o vilă ce costă în jur de 10 milioane de lire sterline, pentru a se bucura de o viață liniștită.

„Ei adoră să locuiască în Canada, însă au început să caute case și în L.A. Cel mai probabil, o să dețină case în ambele locuri.”, le-a dezvăluit o sursă celor de la People.

Meghan Markle și Prințul Harry nu mai vor în Canada! Unde plănuiesc să își petreacă timpul aceștia

Totuși, decizia Ducilor nu este surprinzătoare, ținând cont că în Los Angeles locuiește mama lui Meghan, precum și mulți prietenei de-ai acesteia.

Cei doi își doresc acum să petreacă mult timp și în Los Angeles și vor să se axeze pe un stil de viață relaxat și liniștit, petrecând mai mult timp în natură, făcând drumeții.

„Ei se bucură de o viață liniștită. Fac yoga, se plimbă mult, iar Meghan gătește. Lor le place să stea acasă și să se relaxeze alături de Archie și câinii lor.”, au dezvăluit sursele.

Meghan a dezvăluit în trecut că adoră California, iar stilul de viață deprins acolo este perfect pentru ea.

„Am fost născută și crescută în Los Angeles, iar o fată din California crede că cele mai multe lucruri se pot rezolva cu yoga, plimbări pe plajă și avocado.”, scria Meghan pe site-ul The Tig, pe care l-a închis atunci când relația cu Prințul Harry a devenit oficială.

Deși viața lor este acum liniștită, ei nu vor să renunțe la a lua măsuri de securitate. Aceștia au instalat camere de supraveghere și au lansat un avertisment presei, după ce fotografii cu Meghan în timp ce își plimba câinii au devenit virale.