News

Meghan Markle şi Prinţul Harry nu vor să îşi arate copilul după naştere

andreea voicu
April 11, 2019 11:05 AM

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor deveni în scurt timp părinţi pentru prima dată, însă Ducii vor să fie cu totul diferiţi faţă de Kate Middleton şi Prinţul William. Potrivit ultimelor informaţii oferite de presa britanică, cei doi nu vor să îşi arate copilul după naştere, aşa cum a facut Kate Middleton pe scările spitalului, cu fiecare dintre cei trei copii ai săi.

Pe aceeasi temaCele 5 reguli bizare pe care trebuie să le respecte Meghan Markle după ce naște!

Tradiţia presupune următoarele reguli. Prima dată este făcut anunţul naşterii bebeluşului regal, după care urmează detalii despre greutate, sex şi starea lui de sănătate, iar ultima parte include apariţia părinţilor săi în faţa spitalului, cu nou-născutul în braţe.

Meghan Markle şi Prinţul Harry nu vor să îşi arate copilul după naştere

Fotograful regal Tim Rooke, cel care le-a făcut fotografii celor trei copii ai Ducesei de Cambridge, la puţin timp după ce s-au născut, a mărturisit că Meghan Markle şi Prinţul Harry nu vor dori să îşi prezinte bebeluşul mulţimii.

”Nu cred că se va întâmpla la fel în privința bebelușului Ducesei de Sussex. Cred că va fi un eveniment privat. În aceeași perioadă, când a fost vorba despre bebelușii lui Kate, primisem deja detaliile de la Palatul Kensington, dar până acum nu avem nicio informație. S-au mutat deja la Frogmore Cottage, deci de ce ar veni în vestul Londrei pentru nașterea bebelușului?”, a spus Tim Rooke, pentru Cosmopolitan.

Se pare că fosta actriţă americană s-a răzgândit în privinţa locului în care vrea să nască. Meghan Markle nu mai vrea să nască la spital, ci acasă. Ducesa de Sussex își dorește să-i calce pe urmă Reginei și să aducă bebelușul pe lume cu ajutorul unei moașe, la conacul Frogmore, noua casă pe care o împarte cu prințul Harry, pe proprietatea Berkshire.

Sursa: Daily Mail