News

Meghan Markle și Prințul Harry, o nouă lovitură pentru Regina Elisabeta! Cine s-a mutat în Frogmore Cottage cu acordul cuplului

iulia.statie
November 23, 2020 17:16 PM

Se pare că Prințesa Eugenie și soțul ei, Jack Brooksbank s-au mutat în Frogmore Cottage, casa din Marea Britanie ce le aparține Ducesei Meghan Markle și Prințului Harry, iar totul a fost făcut cu acordul cuplului, ce sunt fericiți să împartă locuința cu rudele lor.

Pe aceeasi temaCât i-a costat pe Prințul Harry și Meghan Markle să își renoveze noua casă

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank locuiesc acum în Frogmore Cottage

Publicația The Sun a dezvăluit că toate lucrurile ce le aparțineau Ducilor de Sussex au fost mutate chiar în toiul nopții, iar Regina Elisabeta a aflat totul despre planurile lor abia după ce Meghan, Harry, Eugenie și Jack s-au pus de acord cu următoarea mișcare.

„Seniorii regali au fost inițiali orbiți de ideea că Meghan și Harry i-au lăsat pe Eugenie și Jack să se mute. Evident că Reginei i s-a spus după ce cuplurile au pus la cale totul. Dar este o înțelegere între Harry, Meghan, Eugenie și Jack. Există o legătură strânsă între ei.”, a spus o sursă.

Între timp, un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham a declarat pentru publicația menționată mai sus: „Frogmore Cottage este reședința privată a Ducelui și Ducesei de Sussex și, ca urmare, orice aranjament îi privește.”

Totuși, Meghan, Harry, Eugenie și Jack au încercat să păstreze totul cât mai discret, iar o sursă a dezvăluit că totul s-a desfășurat în timpul nopții, acest lucru însemnând că aceștia nu au vrut ca publicul să vadă cum lucrurile le sunt ridicate.

Meghan Markle și Prințul Harry au plătit toate costurile pentru Frogmore Cottage

Chiar recent, Meghan și Harry au plătit toate costurile pentru renovarea Frogmore Cottage, semn că sunt gata să demonstreze că nu mai au nimic de datorat publicului.

„A fost adusă o contribuție la Sovereign Grant de către Ducele de Sussex. Această contribuție a acoperit pe deplin costurile necesare renovării Frogmore Cottage, o proprietate a Majestății Sale, Regina și va rămâne reședința din Regatul Unit a Ducelui și familiei sale.”, a spus un purtător de cuvânt al celor doi.