News

Meghan Markle și Prințul Harry s-au mutat într-o nouă casă! Unde se află aceștia

iulia.statie
August 13, 2020 11:10 AM

La revedere, Los Angeles! După multe luni în care Meghan Markle și Prințul Harry au locuit în vila lui Tyler Perry, aceștia au decis să se mute într-un cu totul alt loc.

Pe aceeasi tema10 reguli ciudate din Familia Regală Britanică

Unde se află Meghan Markle și Prințul Harry

Cei doi se află acum în Santa Barbara. „Ducele și Ducesa de Sussex s-au mutat în casa lor în iulie în acest an. S-au stabilit în liniște și cu multă discreție în comunitatea lor și speră că aceste lucruri vor fi respectate pentru vecinii lor, cât și pentru ei ca și familie.”, a explicat un oficial al celor doi pentru Vogue.

Aceasta este prima lor locuință permanentă din America încă de când aceștia au renunțat la titlurile regale și la îndatoririle lor în ianuarie, iar de atunci au locuit în case închiriate în Canada și California.

De ce au ales Meghan Markle și Prințul Harry această nouă locuință

Faptul că Santa Barbara este o locație liniștită cu siguranță i-a făcut pe aceștia să își dorească să locuiască acolo, pentru că la începutul acestei luni, Ducii de Sussex anunțau că dau în judecată paparazzi pentru că le-au făcut poze cu dronele în Los Angeles. De asemenea, cei doi sunt implicați în mai multe procese împotriva presei tabloide britanice. Cu toate acestea fiind spuse, Santa Barbara se află la o oră jumătate de L.A., fiind o locație ce nu reprezintă un magnet pentru fotografi.

Ei au și câteva celebrități prin preajmă ce au ales aceeași locație, cum ar fi Oprah și Ellen Degeneres. Locuința are și o însemnătate sentimentală pentru aceștia, ținând cont de faptul că Frogmore Cottage, prima lor casă, a aparținut Reginei Elisabeta, iar noul loc este doar al lor.

Încet dar sigur, Meghan și Harry merg înainte cu o viață independentă, extrem de discretă și liniștită pentru ei și fiul lor, Archie Mountbatten-Windsor.