News

Meghan Markle și Prințul Harry știau că relația lor cu Familia Regală se va înrăutăți după interviul cu Oprah Winfrey

iulia.statie
March 5, 2021 12:19 PM

Există o nouă dramă în Familia Regală, dar se pare că Meghan Markle și Prințul Harry știau că nu vor mai avea o relație așa de bună cu rudele lor după ce interviul cu Oprah Winfrey va fi anunțat. Aceștia vor vorbi despre mai multe subiecte, printre care decizia de a renunța la îndatoririle regale.

Pe aceeasi temaCe avere are Prințul Harry

Ce relație au acum Meghan Markle și Prințul Harry cu Familia Regală

Într-un nou articol publicat de The Times, mai mulți angajați și foști angajați i-au adus acuzații grave Ducesei de Sussex, spunând că au trecut prin clipe grele atunci când ea locuia la Palatul Kensington alături de Prințul Harry.

Reprezentanții Ducesei Meghan Markle au numit aceste acuzații de bullying ca fiind un atac la persoana sa, în timp ce Palatul Buckingham a lăsat să se înțeleagă printr-un comunicat de presă că vor exista câteva investigații asupra circumstanțelor expuse în articol.

„Suntem în mod clar foarte îngrijorați de acuzațiile din The Times în urma afirmațiilor făcute de fostul personal al Ducelui și Ducesei de Sussex. În consecință, echipa noastră de resurse umane va analiza circumstanțele prezentate în articol. Membrii personalului implicați la acea vreme, inclusiv cei care au părăsit locul, vor fi invitați să participe la o discuție pentru a afla totul.”, a spus un reprezentant al Palatului Buckingham.

Ce spun apropiații Ducilor de Sussex

Totuși, există multe suspiciuni în rândul apropiaților fostei actrițe, ținând cont că aceste acuzații vin după ce Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor discuta cu Oprah Winfrey. „Harry și Meghan știau că situația se va înrăutăți înainte de publicarea interviului. Dar a vedea că se încearcă în mod evident să o distrugă pe Meghan a fost tulburător și supărător.”, a spus un apropiat al cuplului pentru Omid Scobie, reporter regal.

 „Urăsc să o spun, dar mă găsesc ca fiind o femeie de culoare într-o funcție de rang înalt care nu a fost acuzată că este prea supărată, prea înfricoșătoare, prea orice la locul de muncă. Este trist că se întâmplă, dar nu mă mir. Aceste afirmații sunt atât de departe de femeia pe care o cunosc. ”, a dezvăluit și o prietenă de-a Ducesei.

De asemenea, o sursă a dezvăluit pentru Us Weekly că apropiații celor doi cred că Palatul a lansat ultimele declarații pentru a-i pedepsi pe Ducii de Sussex pentru interviul lor: „Cei de la Palat știu că interviul nu îi va pune în cea mai bună lumină, așa că nu vor ca Meghan și Harry să fie considerați victime.”