News

Meghan Markle și Prințul Harry, un nou portret oficial! Ținuta aleasă de Ducesă valorează enorm

iulia.statie
October 20, 2020 18:04 PM

Ducele și Ducesa de Sussex au realizat primul portret oficial încă de când au renunțat la îndatoririle lor și la titlurile de seniori regali.

Pe aceeasi temaCum arată apartamentul în care locuia Kate Middleton înainte să-l cunoască pe prințul William

Cât costă ținuta aleasă de Meghan Markle pentru un nou portret oficial

Imaginile ce îi înfățișează pe cei doi au fost făcute în casa lor din Montecito, California. Aceștia au arătat minunat, iar pentru ocazie, Prințul Harry a purtat un sacou și o cămașă albă, fără cravată, iar soția lui un T-Shirt alb la care a adăugat un blazer.

Fotografiați de către Matt Sayles, un fotograf din Los Angeles, păreau extrem de relaxați, iar Ducesa chiar își odihnea mâna pe genunchiul soțului său. Aceste poze au fost făcute pentru a anunța un talk virtual organizat de revista Time, numit ‘Engineering a Better World’, la care vor lua parte mai mulți oameni influenți.

Totuși, nu doar posturile lor ne-au atras atenția, ci și bijuteriile pe care Meghan a ales să le afișeze pentru acest portret. Ducesa i-a adus un tribut subtil mamei soțului său, Prințesa Diana, purtând un ceas Cartier ce i-a aparținut acesteia, în valoare de 23 000 dolari.

Nici inelul de logodnă nu i-a lipsit, ce se zvonește că ar fi costat undeva 90 000 lire sterline , iar pentru a finisa accesorizarea, Ducesa a mai afișat o brățară semnată de același brand ca și ceasul, Cartier, ce costă 6500 dolari. Mai mult, costumul Alexander McQueen pe care aceasta l-a purtat valorează 2800 de dolari. Deși ținuta este una reciclată, Ducesa fiind văzută în costumul Alexander McQueen și la primul eveniment oficial în calitate de membru al Familiei Regale, look-ul său este cu siguranță unul foarte scump.

Ce planuri și-au făcut cei doi

„Ducele și Ducesa de Sussex fac parte dintre cele mai influente voci din lume. Așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu ei pentru a pune în evidență vocile și a identifica soluții reale la unele dintre cele mai presante probleme ale vremurilor noastre.”, a declarat Dan Macsai, editor executiv TIME și director editorial TIME100.

Aceștia vor vorbi alături de alte persoane influente, cum ar fi co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian, CEO-ul Maria Ressa și gazdele Teenager Therapy, un podcast la care Meghan și Harry au participat la începutul acestei luni.