News

Meghan Markle și Prințul Harry urmăresc o singură persoană pe Instagram! Cine este aceasta

iulia.statie
January 7, 2020 15:15 PM

Încă de la apariția platformelor social media, febra internetului a cuprins pe toată lumea, căci fiecare om, celebritate sau nu, trebuie să aibă un cont și într-un mediu virtual.

Pe aceeasi temaCe i-a interzis Regina Elisabeta Prinţului Charles, în ziua morţii lui Lady Di. I-a afectat enorm pe Prinţul Harry şi William

De obicei, toată lumea încearcă să împărtășească câte puțin din viața personală, fie că este vorba de evenimente importante, amintiri sau gânduri. Aceste postări sunt văzute de zeci, sute sau chiar mii de urmăritori, dacă este să ne raportăm la vedete sau influenceri.

Spre exemplu, contul goodnews_movement de pe Instagram, este urmărit de aproximativ 232 de mii de persoane, printre care chiar Ducesa Meghan Markle și Prințul Harry.

Meghan Markle și Prințul Harry urmăresc o singură persoană pe Instagram! Cine este aceasta

Cei doi și-au creat recent propriul cont pe acest site de socializare, acesta numindu-se sussexroyal – The offical Instagram account of The Duke and Duchess of Sussex (Contul oficial de Instagram al Ducelui și Ducesei de Sussex).

Ei urmăresc doar Goodnews Movement, deși, la rândul lor, au foarte mulți fani pe această aplicație și ar putea urmări vedete sau chiar o parte din rudele lor.

„Goodnews Movement” este un cont de socializare deținut de un jurnalist, iar acesta a decis să publice doar știri ce au un mesaj pozitiv, pentru a binedispune oamenii, ținând cont de avalanșa de vești mai puțin bune.

„Am creat acest cont pentru a împărtăși veștile bune oamenilor ce sunt inundați constat de știri cu mesaje negative. Veștile proaste ne pot obosi și epuiza. Veștile bune ne motivează. Așa că m-am gândit, dacă tot majoritatea persoanelor petrec 4 ore pe zi pe un dispozitiv smart, de ce să nu își înveselească feed-ul?”, explica administratorul contului, conform playtech.ro.

 „Doar pentru că veștile bune nu sunt așa vizibile asta nu înseamnă că ele nu există. Sunt foarte multe lucruri bune în lume și suntem aici pentru a vă ajuta să le vedeți”, a continuat administratorul contului de Instagram.