News

Meghan Markle și Prințul Harry, voluntari în lupta contra coronavirusului

iulia.statie
April 21, 2020 12:14 PM

Chiar după ce s-a aflat că Ducii de Sussex au făcut o donație uriașă pentru a ajuta în lupta contra coronavirusului, aceștia au decis să își rupă din timpul lor pentru a-i ajuta pe cei ce au fost foarte afectați din cauza pandemiei.

Pe aceeasi temaCe au spus Prințul Harry și Meghan Markle, după ce Donald Trump i-a avertizat că SUA nu va plăti pentru securitatea lor

Meghan Markle și Prințul Harry, voluntari în lupta contra coronavirusului

Potrivit ET, Meghan și Harry au făcut voluntariat și au livrat personal meniurile pregătite pentru cei din Los Angeles, contribuind la un proiect al organizației ‚Project Angel Food’. Aceștia au vizitat 20 de persoane ce suferă de boli foarte grave.

Richard Ayoub, directorul executiv Project Angel Food, a dezvăluit că aceștia au mers de Paște pentru a livra meniuri și că o vor face din nou. El a adăugat că ei au respectat regulile, purtând măști și mânuși și păstrând distanța.

„Ei ne-au spus că au auzit că șoferii noștri sunt depășiți de situație și și-au dorit să fie și ei voluntari pentru a ne ajuta. Sunt șocat că ne-au ales. Lor le pasă de persoanele vulnerabile. Clienții noștri fac parte din populația aflată la risc pentru că au sistemul imunitar slăbit, având boli de inimă, diabet, iar majoritatea au trecut de 60 de ani”, a spus Richard.

Cei doi au făcut, de asemenea, o donație imensă pentru Feeding Britain, din fondurile lor de la nunta difuzată de BBC. Mai mult, Prințul Harry a organizat o conferință cu organizația WellChild, în care s-a implicat de peste un deceniu, pentru a mulțumi familiilor ce au grijă de micuții bolnavi.