News

Meghan Markle și Prințul Harry vor face dezvăluiri cutremurătoare despre Familia Regală

iulia.statie
July 24, 2020 12:50 PM

Pe 11 august 2020, Meghan Markle și Prințul Harry vor deteriora și mai mult relația pe care o au cu Familia Regală Britanică.

Pe aceeasi temaCanadienii nu îi vor pe Meghan Markle și Prințul Harry! Care este motivul

Meghan Markle și Prințul Harry, din nou în mijlocul unor controverse

Ducii de Sussex, ce au fost implicați în multe controverse până acum, vor lansa o carte ce conține dezvăluiri cutremurătoare despre rănile deschise create de plecarea lor de la Londra. Cei doi au șocat o lume întreagă când au anunțat că au decis să renunțe la titlurile lor de seniori regali și la îndatoririle regale, pentru a începe o nouă viață independentă de restricțiile Monarhiei.

Între timp, Meghan se luptă în instanță cu unele tabloide britanice, căci de curând a fost anunțat că Ducesa a dat în judecată publicația Mail on Sunday pentru faptul că a publicat articole despre ea ce erau false. Conform echipei lui Markle, aceasta s-a confruntat cu numeroase povești despre ea ce i-au provocat o „suferință emoțională profundă și i-au afectat sănătatea mintală.”

De asemenea, aceasta a dezvăluit că Familia Regală nu a făcut nimic pentru a o proteja de presa britanică. Aceasta s-a confruntat cu zvonuri dure chiar și în timpul sarcinii cu micuțul Archie. Între timp, biografia numită Sussexes, Finding Freedom: Harry and Meghan and the Making of a Modern Royal Family’ de Omid Scobie și Carolyn Durand îi va distanța și mai tare pe aceștia de Regină și familia ei, căci îi prezintă ca „un cuplu influent ce nu se teme să încalce tradiția”

Ce dezvăluiri vor fi făcute în carte

În prezent, se speculează că această carte va portretiza anumiți membri regali seniori și va răci și mai tare relația dintre Harry și fratele său, Prințul William. Aceasta va fi disponibilă din 11 august 2020 și se va concentra asupra furiei Prințului Charles și a durerii Reginei atunci când Ducii de Sussex au decis să plece în Canada.

O sursă apropiată de familia a declarat pentru publicația The Sun că aceștia nu pot dormi bine noaptea: „Ei sunt speriați că William va fi portretizat într-o lumină negativă. Aceste treburi de familie nu ar trebui făcute publice. Acest lucru nu ar trebui să se întâmple nici viitorilor Monarhi. Cartea ar putea fi cel mai dăunător lucru pentru Familia Regală de la interviul Prințesei Diana cu Martin Bashir.”