News

Meghan Markle și Prințul Harry vor să își ia bebelușul în Africa

andreea voicu
May 29, 2019 13:14 PM

Meghan Markle şi prinţul Harry nu țin cont de tradițiile regale ale familiei britanice și fac doar ce știu ei mai bine. Asta se întâmplă chiar și după nașterea primului lor copil, Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Ducii de Sussex plănuiesc să călătorească peste câteva luni în Africa, alături de fiul lor.

Pe aceeasi temaMeghan Markle călătorește alături de fiul ei în Los Angeles! Care sunt planurile cuplului regal?

Cei doi și-au stabilit un turneu regal în Africa de Sud, în toamna acestui an. Potrivit primelor informații, pregătirile au început deja, iar micuțul Archie ar deveni unul dintre cei mai tineri bebeluși regali care face parte dintr-un program de vizite oficiale.

Meghan Markle și Prințul Harry vor să își ia bebelușul în Africa

Oficialilor din Africa de Sud li s-a spus să se aștepte la o vizită din partea Prințului Harry, a lui Meghan și a bebelușului Archie mai târziu, anul acesta. Această călătorie a fost confirmată și de reporterul regal Roya Nikkah: ‘Ducele și Ducesa de Sussex planifică deja prima călătorie cu bebelușul: un tur oficial în Africa în toamnă’. 

Meghan Markle a născut la începutul lunii mai, însă fosta actriță americană nu are nicio teamă să călătorească cu bebelușul ei pe alt continent. Prima călătorie a lui Archie urmează să fie în Los Angeles, orașul natal al lui Meghan Markle. Ducesa de Sussex dorește ca fiul său să învețe despre istoria familiei sale.

Copilul este al şaptelea în linia succesiunii la tronul britanic, după prinţul de Wales (prinţul Charles), ducele de Cambridge (prinţul William) şi cei trei copii ai lui – prinţul George, prinţesa Charlotte şi prinţul Louis -, şi ducele de Sussex (prinţul Harry), şi al optulea strănepot al reginei Elizabeta.

Sursa: wmagazine.com