News

Meghan Markle şi Regina Elisabeta sunt în conflict! Ce a făcut Ducesa de Sussex

Verdict.ro
July 27, 2019 22:52 PM

De când a devenit soţia Prinţului Harry, Meghan Markle este mereu în centrul atenţiei la fiecare ieşire publică.

Pe aceeasi temaAcum trăieşte în lux, dar înainte ducea o viaţă modestă! Cum îşi câştiga banii Meghan Markle

Meghan Markle şi Regina Elisabeta sunt în conflict! Ce a făcut Ducesa de Sussex

Chiar Ducesa de Sussex a declarat, la premiera filmului ‘The Lion King’ că îi este foarte greu să facă faţă presei britanice, dar şi pretenţiilor membrilor familiei regale.

Conform presei internaţionale, Regina Elisabeta nu are de gând să mai tolereze deciziile luate de Prinţul Harry şi Meghan Markle fără acordul ei.

Se pare că Ducele de Sussex ascultă numai de soţia lui, iar de când s-a însurat a renunţat la fumat, la ieşirile nocturne şi a început să mănânce sănătos. Mai ales că Meghan Markle a mărturisit că nu mănâncă carne dinainte să se căsătorească cu Harry.

‘Atunci când filmez, sunt conştientă de tot ceea ce mănânc. Încerc să rămân vegetariană cea mai mare parte a săptămânii, pentru a avea mai multă flexibilitate, fiindcă în weekend mai scap în mâncăruri interzise’, spunea Meghan Markle.

Acum că a devenit mamă, fosta actriţă americană vrea să îşi crească copilul cu aceeaşi dietă strictă şi să îi interzică să consume carne. Acest lucru, însă, nu e pe placul Reginei Elisabeta. Relația lui Meghan și a lui Harry cu familia regală devine din ce mai tensionată.

Prinţul Harry vrea să renunţe la titlul nobiliar

‘Meghan forţează nota, iar Regina Elisabeta nu va tolera acest lucru. Ducesa vrea ca fiul ei să fie vegan ca ea, dar monarhul nu va accepta acest lucru’, au declarat surse apropiate din preajma casei regale britanice pentru The Sun.

În plus, Prinţul Harry mărturisea, în 2008, că vrea să renunţe la titlul lui regal și să se retragă din atenția presei. ‘Nu vreau să stau pe lângă Windsor. În general, nu-mi place Anglia așa mult, e așa bine să fii departe de atenția presei și de toate formalitățile’, declara Harry.