News

Meghan Markle suferă de atacuri de panică din cauza atenției din partea presei

iulia.statie
March 26, 2020 11:42 AM

Meghan Markle și Prințul Harry și-au luat viața în propriile mâini în sfârșit, departe de drama din Familia Regală, bucurându-se de timp petrecut unul cu celălalt în Canada. Încă de când cei doi au anunțat că renunță la titlurile regale, toate problemele prin care Ducesa a trecut au devenit din ce în ce mai evidente.

Pe aceeasi temaCanadienii nu îi vor pe Meghan Markle și Prințul Harry! Care este motivul

Meghan Markle suferă de atacuri de panică din cauza atenției din partea presei

Meghan a trebuit să se lupte cu poveștile rasiste și negative din tabloide zi de zi. Într-un anumit punct, ea i-a zis unui reporter că bătălia cu presa era extrem de extenuantă și se simțea vulnerabilă.

Publicația Us Weekly a dezvăluit mai multe detalii dureroase despre viața lui Meghan ca fiind un membru al Familiei Regale. Conform surselor, atenția pe care presa i-a dat-o Ducesei a făcut-o să îi fie frică să iasă afară pentru că îi era frică de atenția negativă. Mai mult, ea se simțea prinsă și claustrofobică, suferind de atacuri de panică din cauza stresului.

Totuși, mutarea lor a ajutat-o foarte tare să se refacă. „Meghan este fericită pentru că a scăpat de haosul din Londra. Acum poate să iasă afară în pantaloni de yoga și să nu fie criticată pentru că nu poartă o rochie conform regulilor. Ea este mult mai relaxată stând toată ziua fără să se machieze.”, a continuat sursa.

Toate acestea fiind spuse, timpul petrecut în Canada se simte ca o scăpare pentru cei doi. Mulți admiratori sunt curioși să vadă care este următoarea mișcare, ținând cont că ei trebuie să își înceapă propriile proiecte.