Fashion

Meghan Markle, superbă într-o rochie mov la summitul 'One Young World'

andreea voicu
October 23, 2019 16:26 PM

Meghan Markle a revenit din concediul de maternitate și și-a reluat atribuțiile pe care le avea de îndeplinit în cadrul familiei regale britanice.

Meghan Markle, superbă într-o rochie mov la summitul ‘One Young World’

Ca deobicei, Ducesa de Sussex a fost în centrul atenției la un eveniment public care a avut loc zilele trecute.

Soția Prințului Harry a participat la summitul ‘One Young World’, ea având funcția de Vice Președinte al platformei Reginei Commonwealth Trust.

Pentru această ocazie, Meghan Markle a purtat o rochie mov reciclată, semnată Aritzia, în care a arătat superb. Ea a mai purtat ținuta respectivă în luna ianuarie când era gravidă cu micuțul Archie.

Rochia mov este deja sold out

Rochia mov costă în jur de 138 de dolari, însă este deja sold out pe internet. Totuși, pentru domnișoarele și doamnele care își doresc să achiziționeze rochia purtată de Meghan, încă o mai pot găsi pe site doar pe varianta negră, la un preț redus de 50 de dolari.

În picioare, Ducesa de Sussex a purtat pantofi bleumarin din piele de căprioară, Manolo Blahnik, care costă 625 de dolari. 

Nu este prima dată când Meghan Markle a participat la acest summit. În 2014, Ducesa de Sussex a avut un rol important: a vorbit despre importanța drepturilor femeii. În 2016, soția lui Harry a mers la Ottawa, unde a ținut un discurs despre tinerii care luptă pentru transformarea socio-politică din lume.

Sursa: fashionista.com