Vedete

Meghan Markle trece peste cuvântul Reginei Angliei. Ce are de gând să facă în legătură cu brandul Royal Sussex

nicoleta.ionita
February 27, 2020 12:00 PM

Meghan Markle nu are de gând să respecte dorința Reginei Angliei. Ducii de Sussex vor să folosească în continuare brandul ”Sussex Royal”, deși Regina nu este de acord cu acest lucru. Meghan susține că, din punct de vedere legal, nimeni nu are cum să le interzică folosirea celebrului brand.

Brandul ”Sussex Royal”, interzis pentru Meghan și Harry

Regina Marii Britanii le-a dat o lovitură Prințului Harry și soției acestuia. Monarhul britanic a anunțat că cei doi nu mai pot folosit brandul ”Sussex Royal”, după ce au hotărât să renunțe la titlurile regale. Regina este nemulțumită de faptul că brandul pe care Ducii de Sussex l-au creat înainte de a părăsi familia regală conține cuvântul ”Royal”. Această titulatură este folosită doar de membrii casei regale.

Meghan Markle, alături de Regina Marii Britanii

Meghan Markle și Prințul Harry au făcut cerere la Oficiul Britanic de Proprietate Inetelctuală pentru a înregistra acest brand încă de anul trecut. Cei doi vor să folosească marca ”Sussex Royal” atât pentru evenimente caritabile, cât și pentru diferite produse, printre care cărți și obiecte vestimentare. Experții estimau că Meghan și Harry pot ajunge să câștige o avere cu ajutorul acestui brand. Este vorba despre câteva sute de milioane de dolari.

Regina Elisabeta nu vrea ca Meghan Markle și Prințul Harry să folosească brandul ”Sussex Royal”

Presa din Marea Britanie a scris că decizia Reginei de a le interzice să folosească marca ”Sussex Royal” a enervat-o pe Meghan Markle. Aceasta ar fi spus că legal ea și soțul ei sunt acoperiți. Cu toate acestea, în cazul în care ar trece peste cuvântul Reginei, este posibil să dea naștere unui scandal de proporții. Meghan Markle și Prințul Harry voiau să foloseească brandul pentru a promova diferite proiecte de interes mondial, atât caritabile, cât și pentru protejarea mediului înconjurător.

Meghan și Harry revin în Marea Britanie

Prințul Harry și Meghan Markle sunt obligați să revină în Marea Britanie la sfârșitul acestei luni, pentru că mai au de rezolvat anumite sarcini regale. Chiar dacă au anunțat de la începutul anului că vor renunța la titlurile regale, cei doi soți vor face acest lucru oficial de-abia de la 1 aprilie. Astfel, până pe 31 martie, Meghan și Harry trebuie să respecte îndatoririle pe care le au. După aceea, cei doi nu vor mai avea nici măcar birou la Palat.

Meghan Markle și Prințul Harry vor reveni zilele acestea în Marea Britanie

Purtătorul de cuvânt al Ducilor de Sussex a anunțat că după data de 1 aprilie, aceștia își vor lansa propria lor organizație non-profit și nu vor mai folosi brandul ”Sussex Royal”, pentru că ar fi împotriva legii, atât timp cât Regina nu este de acord. Cuvântul ”Royal” sau orice însemn care are legătură cu familia regală, cum ar fi de exemplu coroana, nu pot fi folosite ca marcă înregistrată, decât dacă monarhul își dă acordul.