News

Meghan Markle va naşte de Paştele Catolic?

andreea voicu
April 18, 2019 12:35 PM

Pe 21 aprilie, catolicii sărbătoresc Paştele, iar admiratorii familiei regale britanice sunt convinşi că Meghan Markle ar putea să nască chiar în acest weekend.

Pe aceeasi temaCine îi va sta alături lui Meghan Markle în momentul nașterii. Nu este cineva din familia regală

Venirea pe lume a copilului lui Meghan Markle şi al Prinţului Harry este aşteptată cu sufletul la gură. Din anunţul oficial făcut de Palatul Kensington, anul trecut, se preciza că Ducesa de Sussex va deveni mamă pentru prima dată la finalul lunii aprilie sau începutul lunii mai.

Meghan Markle va naşte de Paştele Catolic?

Weekend-ul ce urmează este unul extrem de important pentru familia regală britanică. Regina Elisabeta a II-a împlineşte 93 de ani, iar venirea pe lume a bebeluşului regal ar fi un cadou excelent pentru suverană. Așadar, este foarte posibil ca bebelușul Ducilor de Sussex să vină pe lume până pe 22 aprilie.

”Fanii familiei regale britanice ar fi foarte încântați să sărbătorească Paștele, ziua reginei Elisabeta a II-a și venirea pe lume a bebelușului regal. Pariorii sunt convinși că ducele și ducesa vor avea o fetiță”, a explicat purtătorul de cuvânt al unei case de pariuri, notează mirror.co.uk.

Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au mutat de curând la Frogmore Cottage, pe domeniul Castelului Windsor şi aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil.

Fanii acestora cred că fosta actriţă americană va naşte o fetiţă, care va purta numele Diana, în semn de omagiu adus bunicii sale, Lady Di, care a murit într-un cumplit accident de maşină la Paris, în 1997.