News

Meghan Markle va sfârși ca Prințesa Diana! Cine face afirmații năucitoare

andreea voicu
February 13, 2019 15:49 PM

De când a devenit soția Prințului Harry, Meghan Markle este mai tot timpul în centrul atenției și este ‘hărțuită’ constant de mass-media. La fel se întâmpla și cu Prințesa Diana când trăia. Lady Di și-a pierdut viața într-un accident de mașină în timp ce era urmărită de paparazzi.

Pe aceeasi temaAlina Chivulescu refuză să îmbrace rochia de mireasă! Care este motivul

La adresa Ducesei de Sussex s-au formulat numeroase critici, menite să o denigreze. Despre aceste probleme a vorbit și George Clooney, care este prieten foarte bun cu Meghan Markle și Prințul Harry.

Meghan Markle va sfârși ca Prințesa Diana!

Actorul a mărturisit că presa o ‘atacă’ pe Meghan Markle la fel cum făcea cu Lady Di.

”O urmăresc pe Meghan peste tot, este persecutată şi vor s-o scoată ca fiind cea rea din ecuaţie. E o femeie însărcinată în şapte luni şi este vânată şi hărţuită la fel ca prinţesa Diana, istoria se repetă”, a spus George Clooney pentru revista ‘WHO’.

De asemenea, George Clooney s-a arătat deranjat de faptul că a citit în presă detalii despre o scrisoare pe care Meghan Markle i-a trimis-o tatălui său, Thomas Markle.

”Este frustrant să văd cum este făcută publică o scrisoare din partea unei fiice către tatăl ei. E un lucru iresponsabil și sunt surprins de asta”, a mai declarat George Clooney.