News

Meghan Markle vrea să divorțeze de Prințul Harry?

iulia.statie
December 21, 2019 11:58 AM

Există câteva zvonuri privind faptul că relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry nu mai merge așa bine. Se discută despre un divorț în viitorul apropiat iar Ducesei îi sunt aduse acuzații grave, conform Cancan.ro

Pe aceeasi temaCât de mult a slăbit Meghan Markle după naştere! A făcut furori la finala US Open din New York

Amika Shetty Khan, ce studiază fiecare eveniment din viața Familiei Regale, crede că Meghan încă nu înțelege care este rolul său. Ambika spune că Markle ar trebui să ia exemplul lui Kate Middleton, însă nu face acest lucru și are doar de pierdut.

Meghan Markle vrea să divorțeze de Prințul Harry?

„Meghan este oaia neagră a familiei, nu dorește să învețe cultura britanică. Mai mult, ea își dezamăgește toată familia și nu încearcă să se acomodeze cu noile sale rude.”, a declarat Ambika.

Din nou, acuzații grave îi sunt aduse Ducesei de Sussex. Dianne Timpson o acuză pe Meghan că s-ar fi ‚folosit’ de Familia Regală Britanică și s-ar fi ‚folosit’ și de soțul său, Harry. „Și-a obținut publicitatea plătită de Familia Regală”, a spus aceasta.

Mai mult, Angela Mollard crede că ne putem aștepta la un divorț, mai ales că statisticile arată că 42% din familiile britanice recurg la divorț. Dacă cei doi vor să rămână împreună, trebuie să lupte și să depună mult efort pentru a evita destrămarea mariajului lor.