News

Mel C. își dorește o reuniune Spice Girls la care să participe și Victoria Beckham

iulia.statie
June 25, 2020 15:12 PM

Dacă Mel C. ar decide să o ia de la capăt, ar face același lucru și ar începe tot cu single-ul ‚Wannabe’. Într-un nou interviu cu Entertainment Tonight, Sporty Spice (numele ei real fiind Melanie Chisholm) a spus se discută despre o posibilă reuniune a Spice Girls și o să facă tot posibilul să le adune pe toate fetele, anume Chisholm, Emma Bunton, Geri Halliwell, Melanie Brown și Victoria Beckham.

Pe aceeasi temaVictoria Beckham și-a recreat cele mai reprezentative lookuri

Mel C. o vrea pe Victoria Beckham înapoi

Aceasta a povestit că înainte de pandemie, grupul își dorea să meargă din nou în turnee în Statele Unite. Doar anul trecut, acestea, fără Victoria, au cântat în Irlanda și U.K.

„O să fac tot ce este în puterile mele ca să le adun pe toate din nou pe scenă.”, a zis ea. Ba chiar, aceasta se gândește să o readucă și pe Victoria Beckham: „Bineînțeles că ne-am dori să ni se alăture! Vorbim de acest lucru tot timpul. Mereu ne spunem ‚Poate într-o zi o să își dorească’”.

Deși Beckham nu a participat la turneu, Chisholm spune că tot i s-a simțit prezența: „Am sperat că o să vină cu noi până în ultima secundă. Bineînțeles, îi respectăm decizia Victoriei și sentimentele cu privire la proiect. Deși nu a fost cu noi pe scenă, a fost implicată în show. Ne doream să fie fericită și confortabilă cu această direcție, pentru că proiectul este și bebelușul ei, ca și al nostru.”

Ba chiar, Sporty a adăugat că abia așteaptă să călătorească în toată lumea, dar înțelege că din cauza pandemiei trebuie să mai aștepte. „Ultimul an a fost unul nebunesc. Dar vorbind doar pentru mine, mi-ar plăcea ca Spice Girls să meargă în turneu în Statele Unite, în Africa de Sud, în Asia și Australia. Toate acele locuri în care nu am ajuns până acum.”, a zis ea.

Totuși, aceasta este mulțumită de orice a reușit trupa să facă și este fericită să vadă că melodiile lor încă sunt iubite. „Este o generație incredibilă de femei tinere și bărbați tineri ce au crescut pe muzica Spice Girls. Vrem să continuăm acest lucru și să inspirăm viitoarele generații.”