News

Melania și Donald Trump, prima apariție în public după alegeri

iulia.statie
November 12, 2020 13:32 PM

Melania Trump i s-a alăturat soțului ei, Donald Trump, pentru a merge la mormântul soldatului necunoscut de la cimitirul național Arlington, din Arlington, Virginia. Cei doi au participat la o ceremonie de depunere a coroanelor de flori pentru a comemora Ziua Veteranilor, o sărbătoare anuală americană ce are loc pe 11 noiembrie, ce îi onorează pe cei ce au slujit în Forțele Armate ale Statelor Unite.

Pe aceeasi temaDe ce și-a păstrat Meghan Markle cetățenia americană? Motivul este unul surprinzător

Melania și Donald Trump, pentru prima oară în public după alegeri

Melania a optat pentru un palton închis la culoare pentru această ocazie. Cei doi nu au purtat mască la ceremonia ținută în aer liber, iar această decizie vine după ce atât Donald Trump, cât și partenera sa, s-au confruntat cu noul coronavirus.

De asemenea, de ei a fost alături și fiica cea mare a președintelui, Ivanka Trump, ce a ales un trench gri purtat peste o rochie neagră. Aceasta a preferat să opteze pentru o mască, dar și mânuși de piele, finisând ținuta cu o pălărie. Între timp, Joe Biden și soția sa, Jill, au depus astăzi o coroană de flori în Philadelphia.

Deși pantofii aleși de Melania Trump nu erau văzuți în imagini, aceasta preferă de obicei mărcile Christian Louboutin și Manolo Blahnik, fiind fana tocurilor înalte. De asemenea, în garderoba sa există, printre altele, piese Ralph Lauren, Gucci, dar creații făcute pentru ea de Herve Pierre, fostul director creativ de la Carolina Herrera.

Melania Trump abia așteaptă să divorțeze?

De curând, după pierderea alegerilor, Donald Trump și Melania s-au confruntat cu o nouă provocare în viața personală. Fosta asistentă politică, Omarosa Manigault Newman, a dezvăluit că Prima Doamnă abia așteaptă să ajungă la divorț: „Melania numără fiecare minut până când el va părăsi biroul și va putea să divorțeze. Dacă Melania ar fi încercat să-l umilească și să-l părăsească cât timp el își exercita funcția, acesta ar fi găsit o modalitate prin care să se răzbune.”