News

Melania Trump a decorat Casa Albă pentru ultima oară de sărbători, în calitate de Primă Doamnă

iulia.statie
December 2, 2020 14:55 PM

Tema pentru decorațiunile de Crăciun din Casa Albă este ‚America cea frumoasă’ în acest an, iar Melania Trump s-a ocupat de tot pentru ultima oară, în calitate de Primă Doamnă a Statelor Unite.

Pe aceeasi temaCum arăta Melania Trump în tinerețe, pe vremea când o chema Melanija Knavs. FOTO

Cum a decorat Melania Trump pentru sărbători Casa Albă

Soția lui Donald Trump a fost ajutată de voluntari din toate colțurile țării pentru a decora Casa Albă, postând rezultatul final pe rețelele de socializare. Aceasta a preferat auriul, argintiul și roșul, dar și luminițele albe în acest an,  mergând pe un stil tradițional, iar pentru a pune în evidență tema aleasă, au fost trimise globulețe de copiii de pe tot teritoriul Statelor Unite, dar și construcții în miniatură.

Încă din 1961, pe când Jacqueline Kennedy s-a ocupat de ornamentele ce au fost instalate în brazi și în reședința prezidențială, Prima Doamnă s-a ocupat de decorarea Casei Albe. Doar anul acesta, au fost montate 106 coronițe de flori, 62 de brazi și peste 1200 de ghirlande.

De asemenea, Donald și Melania Trump vor găzdui o serie de petreceri în acest an, desigur, respectând regulile de distanțare impuse de pandemia de coronavirus. „În această perioadă specială a anului, sunt încântată să împărtășesc cu voi America The Beautiful și să aduc un omagiu Națiunii noastre mărețe. Împreună, celebrăm acest pământ pe care toți suntem mândri să îl numim acasă.”, a fost mesajul Melaniei Trump transmis pe Twitter.

Melaniei Trump nu îi place să decoreze Casa Albă pentru sărbători

Melania pare extrem de încântată în fotografiile apărute, însă, există și o mică controversă, căci fanii își amintesc cu siguranță de o convorbire telefonică pe care soția lui Trump a avut-o cu o prietenă, Stephanie Winson Wolkoff, în care spunea că nu este activitatea ei favorită, chiar dacă muncește prea mult.

„Muncesc pe brânci pentru Crăciun. Cui îi pasă de Crăciun și de decorațiuni? Dar trebuie să o fac, nu? Corect?”, ar fi spus Melania Trump în înregistrarea făcută publică de fosta ei cea mai bună prietenă, Stephanie Winston Wolkoff.