News

Melania Trump iubește pe altcineva? Cu cine își petrece Prima Doamnă timpul

iulia.statie
February 11, 2020 16:34 PM

Se pare că Melania Trump iubește pe altcineva, iar Donald Trump știe foarte bine că soția sa își petrece timpul cu un alt bărbat, după cum a dezvăluit un fost angajat al emisiunii The Apprentice, potrivit Political Flare.

Pe aceeasi temaMelania Trump este prima soție de președinte care poate face asta

După ce Donald Trump a câștigat alegerile în 2016, Melania nu s-a mutat imediat la Casa Albă. La vremea aceea, ea a dezvăluit că o să rămână la New York până când Barron, fiul lor, va termina anul școlar.

Totuși,  scriitoarea Monica Byrne,  a dezvăluit că acest lucru nu ar fi adevărat, potrivit ibitimes.com. Se pare că Melania Trump ar avea o relație secretă cu șeful securității de la filiala Tiffany, ce are sediul chiar în Trump Tower.

Melania Trump iubește pe altcineva? Cu cine își petrece Prima Doamnă timpul

Noel Castler, fostul angajat al emisiunii The Apprentice a spus că el știa de ceva vreme că Melania se iubește cu altcineva, mai exact cu Hank Siemers, iar Donald Trump știe foarte bine acest lucru.

„Melania nu locuia cu Trump, ea stătea cu iubitul ei. Am fost nevoiți să rezervăm o metodă de transport pentru ca ea să ajungă la finalul emisiunii, iar locul de preluare nu a fost 5th Avenue.”, spunea Noel pe Twitter.

Presa internațională scrie că cei doi ar fi fost la un pas de divorț și erau aproape de a finaliza acest proces înainte ca Trump să devină președinte. Se pare ca Melania ar fi făcut o înțelegere cu Trump, prin care se obligă să îi fie soție până la finalul mandatului, notează Political Flare.