News

Melania Trump nu o va ajuta pe Jill Biden să se acomodeze la Casa Albă

iulia.statie
January 15, 2021 13:06 PM

În ultimele zile de președinție ale lui Donald Trump, s-a aflat că Melania Trump nu a făcut nimic semnificativ pentru a o ajuta pe Jill Biden să se acomodeze la Casa Albă, după cum a dezvăluit CNN.

Pe aceeasi temaCe a purtat Jill Biden la prima apariție după ce soțul ei a fost ales președintele Statelor Unite

Melania Trump nu o va ajuta pe Jill Biden

O sursă a dezvăluit pentru publicația menționată mai sus că Melania Trump nu a luat încă legătura cu Jill Biden, aceasta fiind o tradiție respectată pentru a avea o tranziție extrem de liniștită a puterii. De asemenea, Donald Trump a anunțat că nu va participa la investirea în funcția de președinte, respectiv vicepreședinte al Statelor Unite a lui Joe Biden și Kamala Harris. Aceasta este o altă tradiție ce va fi încălcată, căci și Michelle și Barack Obama participau în 2017 la investirea în funcție a președintelui Donald Trump.

De asemenea, CNN a dezvăluit că soția lui Trump, Melania, a aflat că soțul ei nu va participa la acest eveniment prin rețelele de socializare, unde Donald a anunțat acest lucru. „Nu este prima oară când ea află ce face el postând pe Twitter înainte să îi spună.”, a declarat o sursă.

Ce s-a aflat despre Melania Trump

„Nu a existat niciodată o Primă Doamnă la fel de încăpățânată și sfidătoare ca Melania Trump. Cred că a strâns din furia soțului său și nu este interesată să respecte rolul tradițional al unei astfel de femei, care, în perioade de criză, încearcă să unească și să calmeze țara.”, a dezvăluit și Kate Andersen Brower, autoarea ‚First Woman: The Grace and Pover of America’s Modern First Ladies’ pentru aceeași publicație.

În cartea sa, Barack Obama a povestit de momentul în care el și soția lui s-au mutat la Casa Albă, explicând faptul că Laura Bush a încercat să îi explice lui Michelle tot ce știa. „Fie pentru că a fost datorită respectului față de instituție, datorită lecțiilor învățate de la tatăl său, amintirile propriei tranziții sau doar decenței, președintele Bush a făcut tot ce a putut în cele 11 săptămâni dintre alegerea mea și plecarea lui o tranziție fără probleme. Mi-am promis că atunci când o să vină momentului, îl voi trata pe succesorul meu la fel.”, a zis fostul președinte.