Fashion

Melania Trump și Monika Babisova, soția primului ministru ceh, s-au întrecut în ținute! Ce au purtat

andreea voicu
March 8, 2019 14:28 PM

Donald Trump și Melania Trump i-au întâmpinat pe Andrej Babis, primul ministru al Cehiei, și pe soția lui, Monika Babisova, la Casa Albă, joi (7 martie). Andrej Babis și soția lui se află într-o vizită oficială la Washington, Statele Unite ale Americii.

Cele două doamne au fost în centrul atenției cu ținutele pe care le-au ales pentru această întâlnire. Deși Donald Trump și Andrej Babis s-au reunit pentru discuții politice, toată lumea le-a admirat pe soțiile acestora. Blondele au defilat mai ceva ca pe podiumul de modă.

Melania Trump și Monika Babisova, soția primului ministru ceh, s-au întrecut în ținute!

Prima Doamnă a Americii, Melania Trump, a arătat spectaculos ca de fiecare dată. Aceasta a îmbrăcat un trench verde smarald, semnat de Alexa Chung. Numai această piesă vestimentară costă în jur de 1.600 de dolari. În picioare, Melania Trump a purtat tot o pereche de pantofi cu toc cui, Christian Louboutin, marca ei preferată de încălțăminte de lux.

Nici soția premierului ceh, Monika Babisova, nu s-a lăsat mai prejos. Aceasta a ales să îmbrace o rochie albă, marca ictoria Beckham, la care a asortat un trench cu blăniță, de culoare mov-lila.

Întâlnirea nu a fost lipsită de momente amuzante. La intrarea în Casa Albă, preşedintele american Donald Trump şi premierul ceh Andrej Babis au uitat că sunt însoțiți de partenerele lor, pe care pur și simplu le-au ‘ignorat’, lăsându-le în spatele lor. Cei doi au trecut și peste tradiționala fotografie de grup din fața Casei Albe.

Sursa: breitbart.com