Fashion

Melania Trump - o nouă apariţie elegantă! Fusta pe care a purtat-o este WOW

andreea voicu
August 28, 2018 18:14 PM

Melania Trump este mereu în centrul atenţiei. Cea mai recentă apariţie a ei a fost intens comentată. Prima Doamnă a Americii a plantat un copac în grădina de la Casa Albă, încălţată în pantofi Louboutin, cu tocuri uriaşe.

Pe aceeasi temaPrințul William are un semn distinctiv pe față: „Câteodată strălucește și unii oameni îl observă”

Soţia lui Donald Trump a participat, pe 27 august, alături de câteva persoane importante, la ceremonia de plantare a unui pui de stejar  Eisenhower în gradina de la Casa Albă.

Melania Trump – o nouă apariţie elegantă!

Pentru această ocazie, Melania Trump a optat pentru o fustă înflorată, semnată de casa de modă Valentino, în valoare de aproape 4000 de dolari, la care a asortat un top fără mâneci, roz pal, şi pantofi stiletto Louboutin în aceeaşi nuanţă, care costă în jur de 700 de dolari.

Întreaga vestimentaţie a acesteia a primit numeroase aprecieri din partea celor prezenţi. Melania Trump nu a rezistat şi şi-a postat câteva imagini din ziua respectivă, pe reţelele de socializare, dar internauţii au criticat-o pentru faptul că a ales să se încalţe pe tocuri, deşi ştia că va merge să planteze un copac.

”Da, exact așa mă îmbrac și eu când lucrez în grădină”, a scris ironic o internaută.

De asemenea, Melania și Donald Trump au fost gazde pentru preşedintele Kenyei, Uhuru Kenyatta şi soţia acestuia, Margaret. Cei 4 au realizat mai multe cadre oficiale în faţa Casei Albe.

Sursa: instyle.com