News

Melania Trump, ultimul mesaj în calitate de Primă Doamnă

iulia.statie
January 19, 2021 17:59 PM

Melania Trump a decis să posteze un mesaj pe conturile de socializare pentru a își lua rămas bun de la cetățenii americani. Ea și Donald Trump vor părăsi Casa Albă, în timp ce Joe Biden își va ocupa funcția de președinte. În videoclip-ul ce a durat aproximativ șapte minute, aceasta a atins mai multe subiecte.

Pe aceeasi temaCele mai căutate ținute ale vedetelor din 2020

Melania Trump, discurs de rămas bun

„A fost cea mai mare onoare din viața mea să servesc ca Primă Doamnă a Statelor Unite. Am fost inspirată de cetățenii americani incredibili din toată țara noastră care ne ridică comunitățile prin bunătatea, curajul și grația lor. Ultimii patru ani au fost de neuitat. În timp ce eu și Donald încheiem timpul nostru la Casa Albă, mă gândesc la toți oamenii pe care i-am păstrat în inima mea și la poveștile lor incredibile de dragoste, patriotism și determinare.”, au fost cuvintele prin care și-a început Melania Trump discursul.

Aceasta a continuat prin a dezvălui tot ce a trăit în ultimii patru ani, dar și pentru a le mulțumi persoanelor pe care le-a cunoscut. De asemenea, Melania a menționat și emoțiile pe care le-a simțit atunci când a vizitat spitalele pline de copii, dar și programele pe care le-a implementat. Soția lui Donald Trump le-a mulțumit și celor ce au luptat în prima linie încă de la începutul pandemiei de coronavirus:

Ce le-a transmis Melania Trump cetățenilor americani

Am fost mișcată de copii pe care i-am vizitat în spitale și în centre de plasament. Chiar dacă luptă împotriva bolilor dificile sau se confruntă cu provocări, ei aduc bucurie tuturor celor pe care îi întâlnesc.”, a spus Melania Trump.

Soția lui Donald Trump a amintit și de rolul ei ca și mamă: „Când am venit la Casa Albă, m-am gândit la responsabilitatea pe care am simțit-o întotdeauna ca mamă de a încuraja, de a da putere și de a preda valori de bunătate. Este de datoria noastră ca adulți și părinți să ne asigurăm că copiii au cele mai bune oportunități de a duce o viață sănătoasă și împlinită.”, a adăugat aceasta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)