Fashion

Meredith Koop, stilista lui Michelle Obama, a avut prima colaborare în modă

nicoleta.ispasescu
October 12, 2018 08:03 AM

Fiind stilista și consultantul vestimentar al lui Michelle Obama, Meredith Koop a ajutat la definirea stilului modern și revoluționar al Primei Doamne, pe toată perioada petrecută la Casa Albă.

Acum, Meredith face un pas mai departe în ceea ce privește moda și  propune un proiect personalizat pentru toate femeile.

Pentru primul ei parteneriat cu o casă de modă, Meredith a ales să colaboreze cu Cuyana, la colecția sa „New Office”, o serie de piese care îmbină atât garderoba de la locul de muncă al unei femei, cât și piese de zi cu zi.

Brandul, cunoscut sub denumirea „mai puține, lucruri mai bune”, a dorit să creeze o gamă simplificată de piese esențiale pe care femeile ar putea să le poarte indiferent de locul de muncă – de la un birou corporatist și până la un spatiu privat sau lucratul de acasă.

Când a venit vorba de conceptualizarea și styling-ul colecției, Meredith Koop a fost algerea perfectă pentru brandul Cuyana.

„Noi efectiv am admirat felul în care Meredith a lucrat cu Prima Doamnă, cu Michelle Obama – era o abordare complet modernă, care i-a asigurat stilului substanță, lucru care a rezonat cu noi – dar ea este mai presus de atât, ea este o expertă în materie de stil pentru orice femeie”, a declarat Shilpa Shah, fondatorul companiei Cuyana pentru Bazaar.com

„Ea are o cunoaștere nativă a femii moderne și a nevoii ei de a avea un dulap versatil, care să se poată adapta la orice situație, ajutând-o să rămână mereu elegantă, stilată și cel mai important lucru, să îi dea încrederea de care are nevoie pentru a reuși”.

Meredith Koop, stilista lui Michelle Obama, a avut prima colaborare în modă

Meredith este și ea la fel de încântată de colaborare.

„Vreau să lucrez cu companii cărora le pasă, nu numai cum arată hainele din exterior, ci și cum sunt făcute ele – în special pentru că foarte multe haine și accesorii sunt realizate de către femei. Cred că respectarea femeii nu se referă numai la femeia căreia îi vindeți sau la modul în care reprezentați femeia în campaniile voastre, dar mai ales modul în care priviți forța de muncă a femeilor din spatele industriei de îmbrăcăminte”, a mărturisit Meredith Koop pentru Bazaar.com

Întrebată dacă faptul că a lucrat cu Michelle Obama i-a schimbat percepția despre modă și despre felul în care se îmbracă femeile, Meredith a răspuns: „Da, sigur. Percepția mea despre modă și despre stil se schimbă în fiecare zi. Consider că ar trebui să fie ceva general valabil, deoarece cultura noastră se schimbă în fiecare zi. Moda ar trebui să reflecte acest lucru. Nu ar trebui să fie ceva stagnant”.