Living

Mesaje de mulțumire pentru absolut orice situație și întâmplare

A. S.
January 11, 2020 13:32 PM

Vrei să trimiți mesaje de mulțumire și ai rămas fără inspirație? Iată câteva idei pentru orice situație în care vrei să-ți exprimi recunoștința.

Mesajele de mulțumire și aprecierea sinceră aduc cu siguranță bucurie celor cărora le sunt adresate. Așadar, dacă ești recunoscător pentru binele făcut de cei din viața ta, fie că este vorba de iubit sau iubită, colaboratori sau prieteni, iată cum le poți mulțumi:

Mesaje de mulțumire pentru binele făcut

Îți mulțumesc că mergi alături de mine atunci când am nevoie de suport, îți mulțumesc că mergi înaintea mea atunci când am nevoie de îndrumare și îți mulțumesc că mergi în spatele meu atunci când am nevoie de cineva să-mi păzească spatele.

Pur și simplu reflectăm la cât de norocos sunt să lucrez cu oameni că dumneavoastră. Mulțumesc foarte mult!

Voiam să-ți spun că apreciez foarte mult modul în care mi-ai fost alături. Mulțumesc!

Cuvintele nu pot exprimă recunoștință pe care o simț. O să spun doar: Mulțumesc!

Mulțumesc pentru că te gândești la mine și pentru că îți faci timp să fii bun. Ai o inimă mare!

M-ai încurajat atunci când aveam nevoie de asta. Mulțumesc!

Mesaje de mulțumire pentru colaboratori

Mesaje de mulțumire se pot trimite și chiar este indicat să trimitem colaboratorilor, colegilor, angajaților și chiar șefilor. Aceste mesaje de mulțumire pot fi formale sau mai puțin formale, în funcție de relația pe care o avem cu persoana respectivă.

Vă mulțumim și vă transmitem cele mai calde urări de bine. Profesionalismul de care aţi dat dovadă şi dăruirea pentru realizarea unor proiecte atât de complexe sunt dovada cea mai evidentă a unei munci asidue. Ne bucurăm că aţi acceptat această provocare şi ne dorim să păstrăm această colaborare și pe viitor!

Apreciez modul în care împarţi cu ceilalţi entuziasmul care te caracterizează!

Mulțumiri pentru eforturile  zilnice!

Îți mulțumesc pentru tot ajutorul oferit, am apreciat întotdeauna soluţiile tale bine gândite!

Te respect pentru convingerile tale, de aceea mă bazez mereu pe rațiunea ta!

Apreciez întrebările tale la obiect și intensitatea cu care gândeşti problemele!

Îți sunt recunoscător pentru că întotdeauna respecţi termenele limită, este impresionant!

Soluțiile tale la probleme sunt uimitoare! Mulțumesc că îmi ești alături!

Dorim să vă transmitem un mesaj de apreciere pentru loialitatea cu care ne-ați onorat de-a lungul anilor. Vă mulțumim pentru acest lucru și suntem mândri că am avut șansa sa colaborăm pe tot parcursul acestor ani!

Mesaje de mulțumire pentru iubită sau iubit

Mi-ai dat umărul tău să mă sprijin atunci când mă simțeam doborât, o parte din mintea ta atunci când mă purtăm nebunește, mână ta să mă ajute să merg mai departe și inimă ta să îmi vindece toate rănile. Îți mulțumesc că ai fost acolo.

Îți mulțumesc că m-ai schimbat și m-ai făcut să fiu așa, cu ține reîncepe cu adevărat viața mea

Un simplu mulțumesc nu este de ajuns pentru toate momentele frumoase pe care mi le-ai oferit, pentru emoțiile pe care mi le-ai dăruit sau pentru zâmbetul de pe fața mea!

În viață vei găsi acea persoană specială care îți va schimbă viață doar făcând parte din ea, care te face să râzi până nu te mai poți opri și care te face să crezi că există într-adevăr și bine în lume. Eu te-am găsit pe ține. Îți mulțumesc.

Citește și: CEA MAI PUTERNICĂ RUGĂCIUNE PENTRU ÎNTOARCEREA PERSOANEI IUBITE ȘI DE ÎMPĂCARE

Mesaje de mulțumire pentru cei care urează La mulți ani!

Mesajele de La multi ani  ne bucură pe fiecare dintre noi, așa că putem mulțumi, la rândul nostru, celor care ne trimit urări de ziua de naștere.

Vă mulțumesc tuturor pentru gândurile bune și pentru urările transmise. Fie că v-ați rupt din timpul vostru, o secundă, un minut sau poate ceva mai mult pentru a-mi spune astăzi “La mulți ani!”, cu toții ați reușit să îmi faceți ziua mai frumoasă!

Vă mulțumesc din suflet pentru urări și pentru gândurile bune. Vă doresc tuturor să aveți parte înzecit de sănătate și ani fericiți!

Mulțumesc pentru gândul generos și gestul frumos!

La rădăcină bucuriei se află gratitudinea. Nu bucuria ne face recunoscători, ci recunoștința ne umple de bucurie. Mulțumesc din suflet pentru urări!