News

Mesajul Andreei Bălan despre mariajul cu George Burcea: «Nu mai suntem împreună»

Verdict.ro
February 26, 2020 16:42 PM

Mariajul Andreei Bălan cu actorul George Burcea stă pe un butoi cu pulbere. De câteva zile, se zvonește că solista și tatăl fiicelor sale s-au despărțit și ar urma să divorțeze.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan divorțează! Află care este motivul

Mesajul Andreei Bălan despre mariajul cu George Burcea: «Nu mai suntem împreună»

Apropiații celor doi susțin că aceștia nu mai locuiesc împreună în vila artistei din Băneasa. Problemele între Andreea Bălan și George Burcea ar fi intervenit în timpul vacanței din Mauritius, de la începutul anului.

Până acum, Andreea Bălan a încercat să țină situația sub control și să își protejeze fetițele, dar a răbufnit recent pe rețelele de socializare. Cântăreața a luat foc când a văzut comentariile răutăcioase din partea fanilor și a confirmat, neoficial, că nu mai formează un cuplu cu George Burcea.

În plus, altcineva i-a scris artistei pe Instagram că tot ce face acum este doar o înscenare și totul se rezumă doar la bani.

‘Dacă te joci cu oamenii care te apreciază și așteaptă postările tale cu sufletul la gură este josnicie grasă! Doar ca să-ți umpli buzunarul cu bani nu apelezi la tertipuri atât de inumane până într-acolo în a-ți însecena un divorț! Cei care o compătimiți și îi da-ți sfaturi…probabil se tevălesc pe jos și ea și George de râs pe seama prostimii cu care ei se joacă și de care își bat joc în așa hal! Deci, măi oameni buni! Aștia doi că oameni nu se pot numi, fac bani cu nemiluita bătându-și joc de naivitatea voastră!’, a fost mesajul de pe Instagramul vedetei.

Mai mult de atât, George Burcea a fost prins drogat la volan, iar aceste detalii șocante i-ar fi pus capac solistei. Andreea Bălan nu știa că soțul ei ar fi consumator de cocaină.

Andreea Bălan și George Burcea s-au cununat religios pe 15 septembrie 2019. Cei doi au împreună două fetițe, pe Ella Maya și Clara Maria.