News

Mesajul emoționant transmis de Dana Săvuică după decesul Zinei Dumitrescu

Verdict.ro
March 29, 2019 10:09 AM

Lumea modei este în doliu! Celebra creatoare Zina Dumitrescu a murit joi (28 martie) la 82 de ani, potrivit Click!. Zina şi-a dus ultimii ani din viaţă la Azilul din Ghermăneşti unde era internată din 2012.

Mesajul emoționant transmis de Dana Săvuică după decesul Zinei Dumitrescu

Dana Săvuică a fost una dintre elevele pe care Zina le-a „crescut” și le-a învățat tot ce a știut. Iată mesajul fostului model.

„R.I.P Zina Dumitrescu, mentorul meu, omul care mi-a dat directia in cariera, mi-a dat incredere in mine si m-a invatat sa iau decizii curajoase in viata. You have been my mentor, my guide in my modelling and fashion career.

I will miss you will always be in my heart. I cherish all the good memories and also the constructive critic that you were. Thank you for your presence in my life!? The one and only Zina Dumitrescu, we have lost our Romanian Coco Chanel… God rest her soul”

Ultima apariţie publică a Zinei Dumitrescu a fost în luna martie a acestui an, când celebra creatoare de modă a acordat un interviu la emisiunea Oanei Turcu. La acea vreme părea optimistă şi a recunoscut că a reuşit să treacă peste depresie şi peste celelalte probleme de sănătate din ultima perioadă.

Citește și: Viața Zinei Dumitrescu

La acest moment, Dana Săvuică este o femeie de afaceri din România, realizatoare de emisiuni TV și fost fotomodel. Este prima româncă care a pozat în ediția locală a revistei pentru bărbați Playboy, în noiembrie 1999.

Dana are o fată care îi calcă pe urme. Ani de zile, fostul model a fost căsătorit cu Răzvan Stanciu. Cuplul a divorțat în anul 2015. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Julie. După 25 de ani de relaţie, am divorțat la notar, în decembrie. E un lucru care trebuia să se întâmple, am familia care mă ajută şi mă susţine. Am prieteni foarte mulţi în jurul meu. Viaţa merge înainte. Fiica mea, Julie, e foarte ok şi poate să judece lucrurile aşa cum trebuie.