News

Mesajul lui Meghan Markle și al prințului Harry pentru prințul Louis

adelina.duinea
April 25, 2019 11:24 AM

Meghan Markle și prințul Harry au stârnit critici aspre imediat după transmiterea unui mesaj public de felicitare pe Instagram, cu ocazia zilei de naștere a prințului Louis.

Mesajul lui Meghan Markle și al prințului Harry pentru prințul Louis

De ziua fiului lor, care a împlinit un an, prințul William și Kate Middleton au postat pe Instagram câteva imagini adorabile cu micul Louis. Comentariul lui Meghan Markle și al prințului Harry a fost: „La mulți ani, Louis! Ai parte de toată dragostea noastră xo”.

Citește și: Meghan Markle a născut? Mama ducesei a ajuns la Londra

Postarea a stârnit reacții aprinse din partea fanilor, scrie Perfecte.ro. Cuplul regal nu a folosit titlul oficial al micului prinț, motiv din cauza căruia fanii au fost mâhniți.

„@sussexroyal dacă voi nu credeți în titlu, este foarte bine, dar nu vă așteptați ca oamenii să le folosească atunci când vi se adresează.”

„Acesta este un forum public, nu e o casă privată.”

„El este un prinț… de asemenea, este al cincilea în linie la succesiunea tronului, așa că ar trebui să-i vorbiți cu respect… nu doar Louis”.

„Pentru voi, @sussexroyal, este Prințul Louis. Este mai mare în rang decât voi!”, au fost câteva dintre comentariile fanilor.

Citește și: Regina Elisabeta a II-a a împlinit 93 de ani! Mesajul transmis de ducii de Sussex

Cu toate acestea, au existat și persoane care au luat apărarea mesajului ducilor de Sussex.

„Unii dintre voi ar trebui să-și vadă de treabă! Sunt rude. Eu nu i-aș spune nepoțelului meu prinț.”

Fanii au speculat și faptul că Meghan a scris personal mesajul pentru micuțul Louis, inclusiv „xo” în final, înseamnând sărut și îmbrățișare.

Fosta actriță americană obișnuia să-și încheie mesajele pe social media cu acest „xo”.

Citește și: Ce bonă îşi doreşte Meghan Markle pentru bebeluşul său