News

Mesajul oficial al Prințului William despre pandemia de coronavirus

andreea voicu
March 20, 2020 20:42 PM

Prințul William, nepotul Reginei Elisabeta, a ținut să transmită un mesaj oficial despre pandemia de coronavirus. De altfel, este și primul membru al familiei regale britanice care a ales să vorbească despre situația în care se află o lume întreagă.

Pe aceeasi temaCum a fost cerută Kate Middleton în căsătorie. Prințul William a dezvăluit momentul emoționant

Mesajul oficial al Prințului William despre pandemia de coronavirus

Soțul lui Kate Middleton a publicat pe contul oficial de Instagram Kensington Royal un video în care vorbește despre efectele coronavirusului.

‘De fiecare dată când apar situații mai grele, oamenii din Marea Britanie au abilitatea unică de a fi alături unii de alții. Modul în care comunitățile locale sprijină persoanele afectate arată cel mai bine care sunt valorile și natura noastră umană. 

Dorința publicului de a ajuta în urma tragediei trebuie să fie gestionată și canalizată în cel mai bun mod posibil – motiv pentru care înființarea National Emergencies Trust a fost atât de importantă. NET (National Emergencies Trust) a lansat un apel pentru a strânge fonduri și pentru a ajuta organizațiile caritabile locale să sprijine persoanele care au fost afectate în urma coronavirusului’, a specificat Prințul William.

 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Whenever and wherever adversity strikes, the people of the UK have a unique ability to pull together. The way that local communities support those affected shows the very best of our values and human nature. The public’s desire to help in the wake of tragedy needs to be managed and channelled in the best possible way – which is why the establishment of the National Emergencies Trust was so important. The NET has launched an appeal to raise funds to help local charities support individuals suffering hardship as a result of the #coronavirus outbreak. Visit @national_emergencies_trust_ or the link in our bio to find out more.

O postare distribuită de Kensington Palace (@kensingtonroyal) pe