Beauty

Met Gala 2019: Cele mai frumoase machiaje

nicoleta.ispasescu
May 8, 2019 21:51 PM

Cel mai important eveniment din calendarul anual al modei, Met Gala, a avut loc luni seară, la Metropolitan Museum of Art din New York.

Gala Met este, în primul rând, un eveniment anual de strângere de fonduri, însă totodată, este un eveniment care provoacă apariția principalelor tendințe ale anului.

Tematica de anul acesta a fost „Camp: Notes on Fashion”, o explorare a exceselor și a kitsch-ului în modă.

Nu doar ținutele marilor celebrități de la Hollywood au fost spectaculoase și extravante, ci și machiajele.

Transformarea a fost cuvântul care a definit fiecare apariție pe covorul roz la Met Gala 2019.

Mai joc v-am pregătit o listă cu cele mai frumoase machiaje de la Met Gala 2019.

Met Gala 2019: Cele mai frumoase machiaje

1. Lady Gaga

Se pare că Lady Gaga se află în fruntea tuturor topurilor de la Met Gala 2019. Deși arista a schimbat patru ținute, genele tridimensionale și întreg machiajul au ramas intacte. Makeup-artistul Sarah Tanno s-a întrecut pe sine în ceea ce privește machiajul lui Gaga. Accentuarea ochilor cu ajutorul genelor tridimensionale și cu albul de pe linia apei au creat un efect fantastic. La fel și rujul fuchsia, astfel look-ul final a fost unul extrem de elaborat.

2. Celine Dion

Makeup-artistul lui Celine Dion Justin St. Clair a făcut o treabă excelentă apelând la un „bronzy look”. Cel mai mult ne-a plăcut felul în care a combinat smokey eyes, cu buze nude și cu sprâncenele aurii metalice.

3. Sara Sampaio

Este prima dată când topmodelul Sara Sampaio pășește pe covorul roz la Met Gala, iar apariția ei a fost una impecabilă. Felul în care a ales să poarte un smokey eyes negru nu a trecut neobservat. Sara și-a lipit pene în colțurile exterioare, în timp ce în colțurile interne a aplicat pietre din argint, pentru a adăuga un plus de luminozitate.

4. Joan Smalls

Makeup-artistul Patrick Ta a ales un machiaj geometric minimalist pentru topmodelul Joan Smalls. Linii fine, grațioase în zona ochilor, în timp ce restul machiajului său a fost unul minim, păstrat fresh, natural, tocmai pentru a permite ca atenția să fie îndreptate către ochi.

5. Ezra Miller

Nu avem cum să nu trecem în revistă unul dintre cele mai îndrăznețe și neașteptate machiaje ale serii. Actorul și cântărețul Ezra Miller a creat o iluzie optică fascinantă prin desenarea mai multor perechi de ochi pe întreaga față.