News

Michele Morrone, starul din 365 DNI, a dezvăluit că are rude în România

iulia.statie
March 31, 2021 13:47 PM

Cine este cel mai hot bărbat de pe contul tău de Netflix? Cu siguranță Michele Morrone, protagonistul din ‘365 DNI’! Actorul apare într-un film ce a avut mare succes printre persoanele ce folosesc platforma de streaming, iar acum, acesta a mai avut de făcut o dezvăluire surprinzătoare.

Pe aceeasi temaLeonardo DiCaprio s-a schimbat total! Cum arată actorul la 46 de ani

Surpriză! Michele Morrone are rude în România

Într-un interviu cu revista Viva!, actorul a povestit că are rude în România, iar nimeni nu se aștepta la așa ceva. Întrebat dacă știe vreun artist din țara noastră, starul a răspuns: „Știu că, la începutul anilor 2000, era melodia „Dragostea din tei (a început să o cânte). De fapt, am rude în România. Fratele mamei mele este căsătorit cu o româncă din Bacău. Unchiul meu locuiește în România.”

Filmul ‘365 DNI’ se bucură de un succes imens la nivel global, dar italianul nu a crezut vreodată că va avea un asemenea impact, chiar dacă avea încredere că pelicula va fi îndrăgită de multă lume. „Nu m-am așteptat la toate astea. M-am gândit, atunci când filmul a fost lansat, că va fi ceva măreț, însă nu mi-am imaginat că va avea atât de mult succes, cum s-a întâmplat. Nu m-am așteptat deloc ca totul să ia o asemenea amploare.”, a zis acesta.

De asemenea, Michele Morrone a vorbit și despre planurile pe care le are pentru acest an. Se pare că fanii se vor bucura de cât mai multe apariții ale sale. „Cred că va fi un an bun și uimitor. Am o mulțime de proiecte pe care abia aștept să le împărtășesc cu toată lumea. Muncesc din greu ca anul 2021 să fie mai bun decât cel anterior.”, a spus actorul pentru publicația menționată mai sus.

Cine este Michele Morrone, starul din 365 DNI

Michele Morrone este un actor, cântăreț și chitarist italian, ce a câștigat un mare succes după ce a apărut în filmul ‘365 DNI’ difuzat pe Netflix. Acesta a studiat actoria la Teatrul Fraschini di Pavia și a debutat în 2011 cu seria ‘Second Chance’. Totuși, el nu se limitează doar la proiecte cinematografice.

Michele se pricepe și la muzică și pictură. Albumul său, ‚Dark Room’ a fost lansat de Valentine’s Day, iar melodiile sale au fost folosite ca linie melodică pentru filmul în care joacă. Pe plan personal, el a fost căsătorit în trecut cu Rouba Saadeh, alături de care are doi băieți. Aceștia s-au despărțit în 2018, după patru ani de mariaj, dar au rămas în relații bune.